Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




17 Yaşındaki Gencin Hayatını Kaybettiği Kaza Kamerada

-

17 yaşındaki gencin hayatını kaybettiği kaza kamerada Mersin'de kavşakta otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü lise öğrencisi hayatını kaybetti, arkadaşı yaralandıMERSİN - Mersin'in Anamur ilçesinde kavşakta otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü lise öğrencisi hayatını kaybetti.

 17 Yaşındaki Gencin Hayatını Kaybettiği Kaza Kamerada

17 yaşındaki gencin hayatını kaybettiği kaza kamerada
Mersin'de kavşakta otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü lise öğrencisi hayatını kaybetti, arkadaşı yaralandı

MERSİN - Mersin'in Anamur ilçesinde kavşakta otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü lise öğrencisi hayatını kaybetti. 
Edinilen bilgiye göre, kaza ilçeye bağlı Bahçelievler Mahallesi, Sanayi Sitesi kavşağı Mersin Antalya D-400 karayolunda meydana geldi. Güvenlik kamerasına da yansıyan kazada, henüz kimliği öğrenilemeyen sürücü, otomobiliyle kavşaktan karşıya geçmek isterken karşı taraftan gelen 17 yaşındaki Erkan Şen'in kullandığı 33 LE 687 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve arkasında oturan arkadaşı metrelerce savruldu.
Kazada motosikletin sürücüsü lise öğrencisi Erkan Şen olay yerinde hayatını kaybetti. Arkasında oturan arkadaşı Murat Ülker ağır yaralandı. Otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı.
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları