Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




400 Yataklı Yeni Hastane Yapılacak

-

Osmaniye Valisi Kerem Al, gazetecilerle bir araya geldi OS

400 Yataklı Yeni Hastane Yapılacak

Osmaniye Valisi Kerem Al, gazetecilerle bir araya geldi

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE Valisi Kerem Al, Karaçay Sosyal Tesislerinde yapılan toplantıda,  kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerine, 2015 yılında yapılan yatırımlar ve 2016 yılında yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi.
Sorunların çözülmesi noktasında sivil toplum kuruluşlarıyla sık sık bir araya geldiğini belirten Vali Al, "Kamu kaynaklarının yerinde kullanılması için toplumun adına denetleme görevi yapan gazetecilerin görüşlerine önem veriyorum" dedi.
Karaçay Rekreasyon Alanında vatandaşların artık yürüyüş ve piknik yapma imkanına sahip olduğunu ve yapılacak olan asma köprü ile ayrı bir güzelliğe bürüneceğini belirten Vali Al, "Şuanda ki Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi olarak kullanılan binayı yıkıp yerine, 400 Yataklı bir hastane inşaatına başlanacak. İhale için çalışmalar tüm hızıyla sürmekte. Bunun yanında Jandarma Komutanlığımızı da yeni yerine taşıyarak o alanı da hastaneye arazisi içerisine alarak büyük bir hastane yapılacağını şimdiden müjdeliyorum" dedi. Sorularını cevaplayan Al, gazetecilere kitap hediye etti. Vali Al, daha sonra Fakıuşağı Mahallesinde yapılan valilik konağı inşaatı ve park alanını gazetecilerle birlikte gezerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları