Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




750 Kök fidan toprakla buluşturuldu

-

OSMANİYE Doğa, Yaban Hayatı Koruma ve Araştırma Derneği tarafından, 22 Mart Düny

750 Kök fidan toprakla buluşturuldu

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE Doğa, Yaban Hayatı Koruma ve Araştırma Derneği tarafından, 22 Mart Dünya Su günü etkinlikleri kapsamında temin edilen 750 kök fidan toprakla buluşturuldu. Osmaniye Fidanlık Şefi Ruşen Kayalı tarafından tahsisi sağlanan Fıstık Çamı, Melisa, Ceviz ve Ortanca gibi fidanlar, Tüysüz Beldesi Tepe Mevkiindeki Su Deposu civarındaki boş arazi ile Beldedeki Okul, Cami ve Kur'an Kursu bahçelerine dikildi.
Etkinliğe Vali Yardımcısı Muammer Balcı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Nuri Yılmaz Tüysüz Belediye Başkanı Veli Fidan, Tüysüz Ortaokulu Öğretmen ve Öğrencileri katıldı.  
Dernek Başkanı Bünyamin Akın, amaçlarının bölgedeki mesire alanlarının ağaçlandırılmasına katkı sağlamak ve öğrencilere doğa sevgisini aşılamak olduğunu söyledi. Akın, Doğa, Yaban Hayatı Koruma ve Araştırma Derneğinin bu amaçla kurulduğunu belirterek, "Bizlerin bu tür organizasyonları gerçekleştirmemize katkı sağlayan ve bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza doğa ve hayvan sevgisini aşılamak için önümüzdeki günlerde de çeşitli organizasyonlar gerçekleştireceğiz" dedi. Tüysüz Belediye Başkanı Veli Fidan ise beldenin coğrafi konumu, nüfusu ve idari sınırlarında bulunan Organize Sanayi Bölgesi hakkında kısa bilgiler aktardı. Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Muammer Balcı ve öğrenciler ile diğer katılımcılar, fidanları toprakla buluşturdular.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları