Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Ağız ve Diş Sağlığı Haftası Kutlandı

-

Ağız Diş Sağlığı Haftası ve Diş Hekimliği Günüçeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası Kutlandı

Etkinlik kapsamında merkez girişinde stant kurulurken, öğrenme şenliği programında kurulan stantta ağız ve diş sağlığı broşürü dağıtılarak ziyaretçilere bilgi verildi.

Gala Sosyal Tesislerinde düzenlenen gecede, pasta kesilerek, çalışanlar tarafından hazırlanan plaket İş-Kur müdürü Abdulkadir Şahin tarafından başhekim Gonca Temurtaş Uzun’a teşekkür plaketi verildi. Gecede ayrıca diş hekimlerine de teşekkür belgesi takdim edildi.

Başhekim Uzun, yaptığı açıklamada, hafta dolayısıyla ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çektiklerini kaydetti.

Ağız ve diş Sağlığı Merkezi çalışanlarına teşekkür eden Uzun, “Böyle bir gecede mesai arkadaşlarımla olmaktan mutluyum. Herkese teşekkür ediyorum. Hasta memnuniyetini en üst seviyede tutmak ekip çalışmasıyla mümkün olacaktır. Bunu başaracağımızdan şüphem yok. Ağız ve Diş Sağlığına dikkat çeken bu gün ve hafta boyunca sağlığımızın önemli bir parçası olan ağız ve diş sağlığı bakımının özellikle küçük yaşlardan itibaren verilecek eğitimle kazandırılmasında ebeveynlere ve diş hekimlerine büyük görevler düşmektedir. Hizmetlerin sunulması ve vatandaşlarımıza ulaşması diş hekimlerimizle mümkündür. Böylesi seçkin ve kutsal bir mesleğin mensupları diş hekimlerimizin Dünya Diş Hekimliği Günü’nü ve yine aynı tarihe tekabül ağız ve diş sağlığı haftasını yeniden kutluyorum” şeklinde konuştu.

Uzun, hastanede 36 hekim ve toplamda 150 personelle hizmet verildiğini kaydetti.

Haber: Ümit Kahrıman

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları