Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Aile Katliamı Yapan Cani Koca, Yakalanacağını Anlayınca İntihar Teşebbüsünde Bulundu

-

Osmaniye'de cinnet getirerek eşini ve oğlunu silahla vurarak öldüren üç çocuğunu da yaralayan cani koca, saklandığı dağlık alanda jandarmayı karşısında görünce silahla kafasına ateş ederek intihara teşebbüs etti.

Aile Katliamı Yapan Cani Koca, Yakalanacağını Anlayınca İntihar Teşebbüsünde Bulundu

Osmaniye'nin Dereli köyünde cinnet getirerek eşi Hürü Ergi ve oğlu Oğuzhan Ergi'yi silahla vurarak öldüren üç çocuğunu da yaralayan Kemal Ergi saklandığı dağlık alanda jandarmayı karşısında görünce intihara teşebbüs etti.

DAĞLIK ALANA KAÇTI

Edinilen bilgiye göre olay dün gece saatlerinde merkeze bağlı Dereli köyünde eşi ve bir oğlunu öldüren üç çocuğunu da yaralayan 58 yaşında ki Kemal Ergi olaydan sonra kaçıp saklandığı dağlık alanda jandarmaya yakalanacağını anlayınca olayda kullandığı silahla kafasına ateş ederek intihar teşebbüsünde bulundu. Jandarma tarafından yaralı şekilde yakalanan Kemal Ergi geniş güvenlik önlemleri altında Osmaniye Devlet Hastanesine getirilerek tedavi altına alındı. Jandarma ve özel harekat timleri hastane önünde geniş güvenlik tedbirleri aldı. Kemal Ergi'nin Osmaniye devlet hastanesinde tedavisi sürüyor.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları