Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Ak Parti'den 'Teşekkür' toplantısı

-

AK PARTİ Osmaniye İl Başkanlığı tarafından düzenlenen, 'Teşekkür' toplantısı

Ak Parti'den 'Teşekkür' toplantısı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

AK PARTİ Osmaniye İl Başkanlığı tarafından düzenlenen, 'Teşekkür' toplantısında basın mensuplarıyla bir araya gelindi. İl Başkanı Hamza Tor, 1 Kasım seçimlerinin ardından Türkiye ve İl genelinde elde edilen başarıdan dolayı, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Öğretmenevi'nde ki programa, Ak Parti İl Başkanı Hamza Tor, birinci sıra adayı Dr. Suat Önal, İkinci sıra adayı Mücahit Durmuşoğlu, 3'üncü sıra dayı Mehmet Remzi Coşkun, 4'üncü sıra adayı Abdullah Belet, Kadın Kolları Başkanı Meryem İci, il eski başkanları, parti yöneticileri ve basın mensupları katıldı.
Seçim süreci boyunca ve seçimin takip edilmesi noktasında en az siyasetçiler kadar yorulan yazılı ve görsel medya mensuplarını selamlayarak konuşmasına başlayan il Başkanı Hamza Tor, "Bir seçim sürecini hep beraber birlikte yaşadık ve bugünlere kadar geldik. Seçimin sonucunda gerek Türkiye genelinde gerekse Osmaniye'mizde hakikaten bizleri sevindiren bir tabloyu hep beraber yaşadık. Biz bu anlamda tüm Türkiye'de olduğu gibi Osmaniye'mizde de alınan sonuç.dan dolayı bizlere güven duyan genel başkanımıza başbakanımıza partili büyüklerimize milletvekili adaylarımıza teşkilatımıza güven duyan aziz milletimize ve Osmaniyeli değerli hemşerilerimize en kalbi teşekkürlerimizi sunuyoruz, hepsinden Allah razı olsun" dedi.
Edinilen başarılar ve alınan sonuçların Ak Aprililer olarak kendilerini hiç bir şekilde şımartmayacağını ve gurura kibir e sevk etmeyeceğini belirten Hamza Tor, "Bizleri bundan sonra ki süreçte, tıpkı bundan önce olduğu gibi çalışmaya, ve belki de bundan öncekinden de çok daha fazla çalışmaya çok fazla gayret etmeye, milletimizin sorunlarını sıkıntılarını çözme anlamında çalışmaya sevk edecek. Bizleri hiç bir zaman gurura, kibir e sevk etmeyecek. Bizler bugüne kadar mütevazi olduğumuz gibi bu seçim sonuçlarından sonra çok daha fazla mütevazi olmak için milletimizin bize gösterdiği teveccühü boşa çıkartmamanın gayreti ve çabası içerisinde olacağız." diye konuştu.
'Bu seçimin kaybedeni olmamıştır, bu seçimin kazananı aziz hemşerilerimiz Osmaniyeliler olmuştur' diyen Tor şöyle devam etti: "Bu seçimin kazananı gençlerimiz, kadınlarımız olmuştur. Bu seçimlerin kazananı hülasa Milletimiz olmuştur diye düşünüyoruz. Bu günlere gelmemizde Ak Paritemizin en alt düzeyde sandık müşahitlerimizden mahalle köy başkanlarına, belediye ve il genel meclis üyelerimize, ilçe ve il teşkilat yöneticilerimize, partimizin kurulduğu günden bugüne kadar çeşitli görevlerde bulunmuş tüm değerli büyüklerimize çok şeyler borçluyuz. Kampanya sürecimizde bir olduk birlikte olduk. Genel merkezimizin isabetli bir şekilde tercih buyurduğu, milletimizin de bağrına bastığı çok kıymetli adaylarımız vardı. Esasen dört adayımızın dördü de, dördüncü sıra adayı gibi ama hepside birinci sıra adayıymış gibi gönüllerini yüreklerini emeklerini, terlerini meydana dökmek suretiyle ulaşılmadık bir kapı bırakmamak ilkesi çerçevesinde çaba sarf ettiler. Bütün halkımızla el birliği ile bu seçimde böyle bir sonuç alınmasına katkıda bulundular. Çok değerli milletvekili adaylarımıza da teşekkür ederim. Kadın Kolları üyelerimize ve Osmaniyeli basın mensuplarımıza teşekkür ederim" dedi.
İl Başkanı Hamza Tor'un konuşmasının ardından 4'üncü sıra adayı Abdullah Belet, 3'üncü sıra dayı Mehmet Remzi Coşkun ve Milletvekili seçilen Dr. Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu'da birer konuşma yaparak, hizmet etme noktasında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ellerinden gelen tüm çabayı sarf edeceklerini belirterek, seçimde elde edilen başarıya katkı sağlayan herkese teşekkür etiler.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları