Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Ak Parti Milletvekili Önal, özel çocukları ziyaret etti

-

AK PARTİ Osmaniye Milletvekili Suat Önal, Down sendromlu çocukl

Ak Parti Milletvekili Önal, özel çocukları ziyaret etti

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)


AK PARTİ Osmaniye Milletvekili Suat Önal, Down sendromlu çocuklar tarafından işletilen Down Kafe’yi ziyaret etti. Suat Önal, Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Av. Hamza Tor ve beraberindeki Ak Partili yöneticiler, her hafta olduğu gibi bu haftada Down Sendromlu çocukları yalnız bırakmadı.  Down Sendromlular İzcilik ve Spor Kulübü Başkanı Tekin Özkan'ın ev sahipliği yaptığı ziyaret esnasında Down Sendromlu çocukların aileleri de bulundu. Osmaniye’de böylesi bir girişimin olmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Milletvekili Suat Önal “Her zaman engelli bireylerin yanında olmayı kendimize görev edindik. Ak Parti’nin 13 Yıllık iktidarında engelliler evlerinden sokağa çıktılar. Topluma adapte oldular. Çıkarılmasına öncülük ettiğimiz kanunlarla aileler artık engelli çocuklarına ya da yakınlarına çok daha fazla sahip çıkmaya ve kendilerini çok daha özel hissetmeye başladılar.  Dün olduğu gibi, bu günde engelli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın engellilere ve Down Sendromlu çocuklara verdiği önemi bilmeyen yoktur.  Bizim için de aynısı geçerlidir. Bu işletmenin yapılmasında emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ederim.” Dedi. 
Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Av. Hamza Tor ise her fırsatta kafede Down sendromlu çocuklarla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek “Bizim için toplumun engellisi de, engelsizi de değerlidir. Her vatandaşımızı eşit hizmet görevimizdir. Ancak pozitif ayrımcılık adına engelli kardeşlerimizi toplum hayatına adapte eden bu ve bu tarz uygulamalardan da mutluluk duyduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim. Her fırsatta gelip buradaki kardeşlerimle çay içmekten de ayrıca mutluluk duyuyorum. Bütün Osmaniyeli hemşerilerimize de Down kafenin sıcak ortamına gelmesini, Downlu kardeşlerimize destek olmalarını dilerim” dedi.
Ziyaretin ardından ailelerle tek tek görüşen Ak Parti Milletvekili Suat Önal sorunlarını dinledi. Birlikte fotoğraf çektirdikten sonra kafeden ayrılan Önal her fırsatta kafeye gelerek çocuklarla beraber vakit geçireceğini de belirtti.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları