Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Ak Parti'nin yardım TIR'ları Suriyeli Türkmenler için yola çıktı

-

AK Parti Osmaniye İl Başkanlığının Suriye'deki Bayırbucak Türkmenleri için baş

Ak Parti'nin yardım TIR'ları Suriyeli Türkmenler için yola çıktı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

AK Parti Osmaniye İl Başkanlığının Suriye'deki Bayırbucak Türkmenleri için başlattığı kampanyada toplanan yardım malzemelerini taşıyan 4 tır, yola çıktı. Ak Parti Osmaniye İl Başkan Yardımcısı ve İl Teşkilatı Sosyal Politikalar Başkanı Mimar B. Banu Başlamışlı Asker’in koordinasyonunda toplanan yardımlar, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Selçuk Özdağ, Ak Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, Osmaniye Milletvekilleri Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu ile İl teşkilatının yanı sıra Bahçe Belediye Başkanı  İbrahim Baz’ın katıldığı törenle yardım TIR'ları uğurlandı.
AK Parti Osmaniye İl Başkanı Avukat Hamza Tor, Cebelibereket Kültür Merkezi önünde düzenlenen törende, parti genel merkezlerinin Türkmenlere yardım kampanyası başlattığını hatırlattı. İl genelinde toplanan yardımların 4 TIR'a yüklendiğini belirten Tor , "Bütün teşkilatlarımızın emeği oldu. emeği geçen teşkilat mensuplarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu kampanyaya duyarlık gösteren saygıdeğer vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim inşallah orada yaşanan bu dramı da bir an önce bitirsin. Gözyaşını da dindirsin dire Rabbimizden niyaz ediyoruz" dedi.
"Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir” hadisini hatırlatan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ise “Suriye’de soydaşlarımız çok zor şartlarda yaşam mücadelesi veriyor. Türkiye olarak her dönem olduğu gibi bu zor dönemde de mağdurun yanında olmaya devam ediyoruz. Bizim için mağdurun kimliğinin bir önemi yoktur. Ondan dolayıdır ki dünyanın her yerinde yardıma ihtiyacı olan herkesin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.
Koordinasyonu gerçekleştirilmesinden sorumlu olan Ak Parti Osmaniye İl Başkan Yardımcısı ve İl Teşkilatı Sosyal Politikalar Başkanı, Mimar B. Banu Başlamışlı yardımlarla ilgili olarak “Gece gündüz demeden teşkilat üyelerimizle beraber yardım topladık. Topladığımız yardımların ihtiyaç sahiplerine gidecek olmasından çok mutluyuz. Kışlık giyecek, kışlık ayakkabı ve bot, bebek maması,muhtelif tıbbi malzeme, battaniye, su ve gıda kolilerinin yer aldığı yardımlarda bize destek olan tüm Osmaniye halkına, teşkilat mensuplarımızın yanı sıra Bahçe Belediye Başkanı Sayın İbrahim Baz’a da ayrıca teşekkür ederim. Kısa zamanda tekrar yardım paketleri hazırlayarak yine ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız” diye belirtti.
Konuşmaların ardından 4 tıra yüklenen yardımlar Suriye’de yaşayan Bayır Bucak Türkmenlerine dağıtılmak üzere dualar eşliğinde yola çıkarıldı.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları