Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Ak Parti Osmaniye'de Yılın İlk Danışma Kurulu toplantısı yapıldı

-

AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı Danışma Kurulu Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Dr. Selçuk Özdağ

Ak Parti Osmaniye'de Yılın İlk Danışma Kurulu toplantısı yapıldı

AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı Danışma Kurulu Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Dr. Selçuk Özdağ ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, Osmaniye Milletvekilleri Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu’nun katıldığı toplantı ile gerçekleştirildi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Av. Hamza Tor teşkilat mensuplarına teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi; “Altı ay arayla iki seçim yaşadık. Her iki seçimi de Türkiye ortalamasının üzerinde oy alarak başarı ile tamamladık. Bunun için Ak Parti Osmaniye teşkilatlarında çalışan en küçüğünden en büyüğüne teşekkürü borç bilirim. Yazın sıcak demden kışın yağmur çamur demeden gece gündüz çalışarak büyük bir başarıya imza attınız. Genel Merkezimizin destekleri ile Türkiye’de bütün illerin örnek aldığı bir seçim yaşattınız. Ne kadar teşekkür etsem azdır. Sayın Başbakanımızın İl Başkanları toplantısında da özellikle Osmaniye’ye teşekkür etmesi bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Ancak bu başarı bizi tembelliğe sürüklememeli, gece gündüz demeden yarın seçim varmışçasına, memlekete hizmet sevdası ile bir gün bile durmadan halkımız için çalışmalara devam edeceğiz. Bu başarı bize daha fazla bir sorumluluk getirdi. Bu sorumluluğun bilinci ile yukarı taşıdığımız başarı çıtasını en tepelere taşımaya gayret sarf edeceğiz"
İstanbul 1. Bölge Milletvekili Ravza Kavakçı Kan ise 28 Şubat sürecinde Anadolu insanının büyük haksızlıklara maruz kaldığını belirterek ; “Ak Parti İktidarı ile halkın iktidarı çok şükür Anadolu’nun sesi, nefesi oldu. Artık seçimde biz başörtülü hanımlar halkın karşısına çıkabiliyoruz. Mecliste halkımızı temsil ediyoruz, okullarda resmi dairelerde rahatlıkla inançlarımızı yaşayabiliyoruz. Bunun bir özgürlük meselesi olduğunu anlayamayanlar ise umarım şimdi pişmanlık duyguları içindedirler. O günlerde Türkiye dünya âleme rezil edildi. Bugünlerde gençlerimize o günleri anlatmak lazım. Nereden nereye geldik, bunu bilmemiz lazım." ifadelerine yer verdi.  Ak Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu ’da Ak Parti Osmaniye İl teşkilatlarına teşekkür ederek. Türkiye’nin mevcut durumu ve Uluslararası arenada yapılan olumlu işleri anlattılar.
Son olarak söz alan Ak Parti Manisa Milletvekili, Ak Parti genel Başkan Yardımcısı Dr. Selçuk Özdağ ise tarihin tekerrürden ibaret olduğunu belirterek iç ve dış tehditlere karşı uyarılarda bulundu. Özdağ konuşmasında şu ifadelere yer verdi “Konuşmamım başında Sayın Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun hepinize selamını ve seçimlerde gösterdiğiniz başarıdan dolayı teşekkürlerini getirdim. Bu güzel ülke yıllardır bir sürü iç ve dış tehditten başarı ile çıkmasını bildi.  Zamanında Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’e, Menderes’e, Özal’a oynanan oyunlar şimdilerde ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oynanmaya çalışılıyor. Ne zaman bu ülkede Anadolu insanı söz sahibi olmaya kalksa hep birileri bunun önüne geçmek için çeşitli entrikalara başvuruyor. Çok şükür partimiz 2002 den bu yana girdiği her seçimden alnının akıyla çıkmasını bildi. Zamanında kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi yasağını kaldırdığı ile övünen dönemin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal nasıl olsa seçilemez, beceremez, bir tersane işçisinin oğlumu iktidar olacak diye bu yasağı kaldırmıştı. Oysa şimdi O tersane işçisinin oğlu Büyük Türkiye’nin ufkunu çok ileriye taşıyan ve halkının seçtiği Cumhurbaşkanı olarak görev yapıyor. Tarihi unutmamız lazım. Her dönemde ileri gitmek isteyenlerin, ülkeyi mutlu bir geleceğe taşımak isteyenlerin önleri kesildi. Öldürüldü, suikasta kurban edildi. Uyanık olmak zorundayız. Çok çalışmak zorundayız. Bizim oralarda Yol üstünde bağıran ile yâri güzel olanın başı dertten kurtulmaz derler. Bizim durum da böyle;. Türkiye haksızlığa ses çıkaran, Dünya’da mazlumların örnek aldığı bir ülke ve stratejik olarak Dünya’nın en önemli noktasında. Bunu hiç unutmayın lütfen.  Bu güzel ülke masa başında alınmadı, her bir santimetresinde atalarımızın şehit kanları var. Bedeli fazlasıyla ödendi. Şimdi birileri kalkmış bizi bölmeye, birilerinin maşası olmaya kalkıyor. Buna asla izin vermeyeceğiz. Bizim Kürt kardeşimizle bir sorunumuz yok. Bizim sorunumuz dış güçlerin maşası olanlarla. Bu noktada buna çanak tutan bazı medya patronları da ağızlarının suyu akarak ülkenin bir karışıklığa sürüklenmesi hayaliyle bekleşiyorlar. Onlar zamanında alışmışlar ayaklarına Başbakan çağırmaya. Buradan onlara da bir çift sözüm var, ey Doğan medyası Türkiye artık senin tehdit ve şantajlarla hükümetleri bir köşeye sıkıştıracağın bir ülke değil.” Diyerek salondan büyük alkış aldı. İl Danışma Kurulu, konuşmaların ardından basına kapalı şekilde devam etti.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları