Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Anneler ile Kızları Kampta Kaynaştı

-

Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Aslantaş Gençlik Kampında 28-30 Ekim 2016 tarihleri arasında “Anne-Kız Kamptayız” etkinliği düzenlendi.

Anneler ile Kızları Kampta Kaynaştı

Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Aslantaş Gençlik Kampında 28-30 Ekim 2016 tarihleri arasında "Anne-Kız Kamptayız" etkinliği düzenlendi.

Zamanın ve şartların dönüştürmeye zorladığı aile anlayışını korumak ve kendi inancı ve değerleri doğrultusunda topluma değer katacak bir gençlik için, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nce birçok proje hayata geçiriliyor.

Bu projeler arasında ailenin kutsallığını, anne, baba ve diğer aile büyüklerine karşı sevgi ve saygı bilincini edinmelerini temin etmek bilincini hayata geçirmek maksadıyla "Anne-Kız Kamptayız" kampı gerçekleştirildi. Proje kapsamında Kadirli ilçesi Kız Kusuflu köyünde bulunan Aslantaş Gençlik Kampında, Osmaniye ve çevre illerden katılan yaklaşık 150 kamp üyesi anne-kız teknolojiden ve günlük hayatın monoton yaşamından uzakta birbirlerine daha fazla vakit ayırmanın keyfini yaşadılar.

Kamp süresince paintball, okçuluk, mini golf, matrak, halk oyunları, el sanatları, sportif faaliyetler düzenlendi. - OSMANİYE

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları