Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Atatürk'ün Osmaniye'ye gelişinin 91'inci yıl dönümü kutlandı

-

MUSTAFA Kemal Atatürk'ün Osmaniye'ye gelişinin 91'inci yıl dönümü

Atatürk'ün Osmaniye'ye gelişinin 91'inci yıl dönümü kutlandı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

MUSTAFA Kemal Atatürk'ün Osmaniye'ye gelişinin 91'inci yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Devlet Demir Yolları Tren İstasyonunda ki program, Atatürk'ün trenle Osmaniye'ye gelişinin temsili karşılamasıyla başladı. Karşılama sırasında sirenler çalınıp 21 pare top atışı gerçekleştirildi.
Trenle gelen Atatürk Posteri ve Türk Bayrağımızı taşıyan izciler, "Atatürk'ün Osmaniye'ye gelişi anısına, büyük bir onur ve gururla taşıdığımız kutsal bayrağımızı öpüyor ve teslim ediyorum" diyerek Türk Bayrağını Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Hüseyin Nail Anlar'a sunuldular.
Bayrağı öperek teslim alan Vali Anlar, "Ulu Önder Atatürk'ün Osmaniye'ye gelişinin 91. yıl dönümünde geleceğimizin teminatı gençler tarafından sunulan şanlı bayrağımızı Osmaniye halkı adına şerefle öpüyor ve teslim alıyorum" dedi. Kutlamalar, Osmaniye Gençlik Merkezi Halkoyunları Ekibi ve Osmaniye Belediyesi Mehter Takımının gösterisi ile devam etti.
Daha sonra Askeri Bando ve Tören Bölüğü eşliğinde kent merkezindeki Atatürk Anıtı'na kadar kortej yürüyüşü yapıldı. Vali Yardımcısı Anlar'ın, Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu, İstiklal Marşı okunmasının ardından tören sona erdi.
Kutlama törenine, Vali Yardımcısı Mehmet Hüseyin Nail Anlar, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Şefik Atak, Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyon Başkanı Dr. Ziya Koç, Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, Osmaniye Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, İl Genel Meclisi Başkanı Nuh Kara, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları