Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Başkan Kara mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

-

OSMANİYE Belediye Başkanı Kadir Kara belli zaman aralıkları i

Başkan Kara mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)


OSMANİYE Belediye Başkanı Kadir Kara belli zaman aralıkları içerisinde yaptığı 'Muhtarlar Toplantısı'nın bir yenisini daha geçtiğimiz akşam yaptı. Osmaniye Kent Müzesi'nde yapılan toplantının başlangıcında Başkan Kadir Kara ile Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Özener kısa birer konuşma yaptı.
Osmaniye'ye muhtarlarla hep birlikte hizmet vermeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Kara,toplantının istişare nitelikli olduğunu dile getirerek şunları söyledi: “Muhterem Osmaniyeli hemşerilerimizin teveccühleriyle Osmaniye’ye hizmet adına göreve getirmiş olduğu yerel yöneticiler olarak belediye başkanı ve mahalle muhtarlarımız olarak bugün bir araya geldik. Bu toplantımızın temel amacı mahallelerimiz ölçeğinde yapılması gereken iş ve işlemler konusunda saygıdeğer muhtarlarımızın mahalle sakinlerinden almış oldukları bilgileri bize aktarmaları ve bizimde önümüzdeki süreçle ilgili olarak geçmişten bugüne kadar olan yapmış olduğumuz çalışmalar hakkında bilgi vermemiz ve bundan sonraki süreçte yaptığımız planlamalar ile ilgili olarak kendilerini bilgilendirmemizi kapsayan bu istişare nitelikli toplantıyı düzenlemiş bulunmaktayız. Bu toplantımıza iştirak eden saygıdeğer tüm mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyorum."
Yine toplantının başında kısa bir açıklamada bulunan Osmaniye Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Özener; toplantı nedeni ile Başkan Kadir Kara’ya teşekkür ederek şunları söyledi: “Bugün her zaman olduğu gibi burada yine Sayın Belediye Başkanım Kadir Kara beyin başkanlığında muhtarlar olarak Osmaniye’yi konuşmaya, Osmaniye’deki eksiklerimizi konuşmaya ve ne yaptık ne yapabiliriz konuşmaya geldik. Her zaman olduğu gibi bizleri bu konuda davet ettiği için ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Her zaman bizlere karşı özveri ve zamanını ayırarak Birlikte Yönetim ilkesi ile bizleri bir araya getirdi. Bu konuyla da ilgili kendisine tekrardan teşekkür ediyorum saygılar sunuyorum."
Toplantının devamı basına kapalı olarak devam etti. Toplantıda; mahallelerde ve Osmaniye genelinde yapılan, yapılacak hizmetlerin yanı sıra son günlerde belediye ile ilgili olarak gündemi meşgul eden konuların da konuşulduğu tahmin ediliyor.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları