Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Belediye Başkanı Kadir Kara'ya Ziyaret

-

Osmaniye de yeni seçilen Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif başkanı Necdet Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Kadir Kara'yı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Kadir Kara'ya Ziyaret


Başkan Kara, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik etti.

Ziyarette konuşma yapan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, "Bu ziyaretinizden dolayı sayın başkanın şahsında sizlere çok teşekkür ediyorum. Yeni seçilmiş olduğunuz görevinizde başarılar diliyorum. Sanayi bir şehrin önemli ekonomik merkezlerinden bir tanesi. Şehre hizmet veren bir sektör. Dolayısıyla sanayi şehrin dışarıya açılan bir penceresidir. Ekonomik açıdan da idari açıdan da desteklenmesi gereken, yaşatılması gereken ve ayakta tutulması gereken önemli sektörlerden bir tanesidir. Biz sanayiye her zaman için bu gözle baktık. O yüzden imkanlarımız ve kaynaklarımız doğrultusunda sanayiye ağırlık vermeye çalıştık. Osmaniye sanayisi ile ilgili olarak kısa ve uzun vadede belediye olarak çok önemli projelerimiz var. Bu projelerimizi birlikte yönetim esasına dayalı olarak sizlerle paylaşacağız. Ben tekrardan yeni seçilen küçük sanayi sitesi yapı kooperatifi yönetimini tebrik ediyor, ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum."dedi.


Ziyarette duygu ve düşüncelerini ifade eden Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Necdet Ünlü, "Bizler sizlerin çalışmalarından memnunuz. Allah razı olsun. Sizleri de sanayiye davet ediyorum. Birlikte el ele verelim. Problemlerimiz illaki var. Sizin gibi çalışkan, genç belediye başkanımızın yapacağına inandığımız için sizleri ziyarete geldik. Destek bizden hizmet sizden diyoruz. Vatanımıza bir çivi çakanın her zaman emrindeyiz. Sizinde amacınızın hizmet olduğunu biliyoruz. İnşallah üçüncü dönemde seçileceğinizi düşünüyoruz. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin. Sizlere çok teşekkür ediyorum." dedi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları