Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Cani Anne Dalından 2 Zeytin Koparan Kızını Öldüresiye Dövdü

-

Adana'da 42 yaşındaki Oya M., bahçedeki ağaçtan 2 zeytin koparan öz kızını öldüresiye dövdü. Öfkeli anne, polis tarafından bir süre gözaltına alındı.

Cani Anne Dalından 2 Zeytin Koparan Kızını Öldüresiye Dövdü

Adana'da bahçedeki ağaçtan 2 zeytin kopardı diye 7 yaşındaki Y.A., öz annesi 42 yaşındaki Oya M. tarafından öldüresiye dövüldü.

KÜÇÜK KIZ ANNESİNE VERİLDİ

Merkez Yüreğir ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan Oya M. ile Ömer A., bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Mahkeme küçük kızı geçici olarak anneye verirken, baba Ömer A. kızını alabilmek için velayet davası açtı. Dava devam ederken, Oya M. ilkokul 2'inci sınıfa giden kızını alarak ailesinin yanına yerleşti.

ÇIĞLIKLARI MAHALLEYİ AYAĞA KALDIRDI

İddiaya göre Y.A., dün bahçede oynarken ağaçtaki zeytinlerden 2 tanesini kopardı. Kızının zeytin kopardığını gören anne Oya M., bu duruma tepki göstererek, bahçede onu dövmeye başladı. Küçük kızın çığlıkları mahalleyi ayağa kaldırdı. Annesinin bir anlık dalgınlığından yararlanan Y.A., bahçe kapısından çıkıp sokağa fırladı.

SOKAKTA DA DÖVMEYE DEVAM ETTİ

Öfkesi dinmeyen anne de kızının peşinden koştu ve sokakta yakaladığı kızını dövmeyi sürdürdü. Olaya tanık olan mahalle sakinleri, öfkeli annenin üzerine yürüdü. Küçük kızı güçlükle kurtaran mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. Kadın bu kez kızını dövmesine engel olan mahalle sakinlerine tepki gösterdi.

POLİSLER GÖZALTINA ALDI

Olay yerine gelen polis, Y.A.'yı ekip aracına bindirip sokaktan uzaklaştırdı. Polis, Oya M.'yi de gözaltına aldı ve ekip otosuna güçlükle bindirdi. Oya Mayda'ya mahalle sakinleri gibi yakınları da tepki gösterdi. Olayı duyan baba Ömer A. kızını kurtarmak için eve geldi. A., geldiği evde boşandığı eşinin ailesi ile kavga etti.

 

BABASI SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI

Karakola götürülen küçük kızın arkasından giden baba Ömer A., Y.A.'yı kucağına alarak "Tamam yavrum geçti. Seni bir daha bırakmayacağım" diyerek sakinleştirmeye çalıştı.

 

"PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR"

Vücudunda darp izleri bulunan küçük kız sıkı sıkı sarıldığı babasının kucağında sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne götürüldü. Boşandığı eşinin psikolojik sorunları olduğunu öne süren baba Ömer A., "Boşandık, ama velayet davamız sürüyor. Psikolojisi bozuk olmasa insan evladına bunları yapar mı? Ama artık bitti, kızımı bir daha ona bırakmam" diye konuştu.

 

SAVCI TALİMATIYLA SERBEST KALDI

Oya M., emniyetteki sorgusunun ardından Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla serbest bırakıldı. Polis olay ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları