Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Cevdetiye Belediyespor'da hedef şampiyonluk

-

OSMANİYE İkinci Amatör Lig takımlarından Cevdetiye Belediyespor, şampiyonluk hedef

Cevdetiye Belediyespor'da hedef şampiyonluk

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE İkinci Amatör Lig takımlarından Cevdetiye Belediyespor, şampiyonluk hedefi için ciddi bir kadro ve 10 yeni transfer yaptı. Cevdetiye Belediye Başkanı İlhami Önal, takımın yeni teknik ekibindeki Kulüp Başkanı Süleyman Hikmet, Antrenör Sait Kaya, transfer olan futbolcular; Takım Kaptanı Muhammet Kırlar, Kaleci, Halil İbrahim Döndü, Eren Keser, İsmail Demir, Mustafa Poyraz, Güven Koç, Mehmet Demirci, Tuna Çoban, Erdem Körce, Doğukan Güray ve Birkan Ergan ve diğer futbolcularla Belediye Düğün salonunda verdiği öğle yemeğinde bir araya geldi.
Başkan İlhami Önal, Cevdetiye Belediyespor'a imkanlar dahilinde destek vereceklerini belirterek, "İnşallah bu sene amatör kümede şampiyon olarak Cevdetiye Belediyespor'un adının duyulması lazım, bu konuda başarı elde edeceğinize inanıyorum. Bu konuda bizlerde yanınızda hiç bir zaman eksik olmayacağız, belediye Başkanı olarak, Belediye olarak, kasaba halkı olarak yanınızda olacağız destek olacağız. İnşallah başarılı oluruz" dedi.
Takım Kaptanı Muhammet Kırlar ise Başkan İlhami Önal'ın takıma verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Kırlar, "Cevdetiye Belediyespor yeni sezona çok güzel bir kadro ile sezona girecek. Bu gün bu toplantıyı icra ettik ve 10 futbolcu arkadaşımızla anlaşma imzalayacağız. Bu arkadaşlarımız Osmaniye'deki futbol camiasında tanınan, bilinen oynadığı futbolda icraat yapan arkadaşlarımız: Hedefimiz ikinci amatör kümede şampiyon olup, birinci amatör kümede de şampiyonluğa oynamaktır." dedi.
Konuşmaların ardından yeni transfer olan  futbolcularla sözleşme imzalandı ve transfer döneminin ilk ücretlerini ödendi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları