Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Bombalı Saldırı: 8 Şehit, 45 Yaralı ..

-

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Emniyet Müdürlüğü binasına teröristler tarafından bombalı araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda 8 polis şehit oldu, 45 kişi de yaralandı

Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Bombalı Saldırı: 8 Şehit, 45 Yaralı ..


Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Bombalı Saldırı: 8 Şehit, 45 Yaralı
Şırnak'ın Cizre ilçesinde Emniyet Müdürlüğü'ne bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 8 polis şehit oldu, 2'si ağır 45 kişi de yaralandı.

BOMBALI ARAÇLA SALDIRDILAR: 8 ŞEHİT, 45 YARALI

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, saat 06.40'ta Konak Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü'ne PKK'lı teröristler tarafından bombalı araç ile saldırı düzenlendi. Saldırının ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. İlk belirlemelere göre, saldırıda 8 polis memuru şehit oldu, 2'si ağır 45 kişi yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Cizre Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

POLİS KONTROL NOKTASINI AŞAMAYINCA BOMBA YÜKLÜ ARAÇ PATLATILDI

Cizre'nin Konak Mahallesi'nde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binalarının bulunduğu sokağa bu sabah saat 07.00 sıralarında bomba yüklü araçla gelen PKK'lı teröristlere polis noktasında müdahale edildi ve çatışma çıktı. Teröristler emniyet binalarına yaklaşık 50 metre uzaklıktaki polis kontrol noktasını aşamayınca bomba yüklü aracı burada infilak ettirdi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları