Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Çukurova Belediyesi'nden "Giysi Toplama Projesi"

-

Çukurova Belediyesi, İyilik ve Yardım Vakfı ve Usman Geri Dönüşüm Hizmetleri, kullanılabilir ve temiz kıyafetlerden ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanacağı, kullanılamaz durumdaki giysilerin geri dönüşüme kazandırılacağı “Giysi Toplama Projesi”nin ön protokolüne imza attı.

Çukurova Belediyesi'nden


Çukurova Belediyesi, İyilik ve Yardım Vakfı ve Usman Geri Dönüşüm Hizmetleri, kullanılabilir ve temiz kıyafetlerden ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanacağı, kullanılamaz durumdaki giysilerin geri dönüşüme kazandırılacağı "Giysi Toplama Projesi"nin ön protokolüne imza attı.

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yardım ve İyilik Vakfı Mersin Huzurevi Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erdem ve Usman Geri Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Ali Emrah Koyuncu'nun imzaladığı ön sözleşme kapsamında, ilçe geneline 300 giysi toplama kumbarası yerleştirilecek.

"Sosyal Belediyecelikte destan yazıyoruz"

Çukurova Belediyesi olarak, rutin belediyecilik hizmetlerinin dışında, sosyal belediyecilik konusunda yaptıkları hizmetlerle destan yazdıklarını belirten Başkan Soner Çetin, "Gıda bankası, hayır çarşısı, Çukurova'nın Filizleri gibi sosyal projelerle Adana'ya yeni bir soluk kazandırmıştık. Şimdi hayata geçireceğimiz 'Giysi Toplama Projesi' ile de, halkımızın kullanmadığı giysileri, ilçemize yerleştirilecek 300 kumbara ile toplayıp, kullanılabilir ve temiz kıyafetleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Kullanılamaz durumdaki giysiler ise geri dönüşüm firması tarafından, ülkemiz ekonomisine kazandırılacak" dedi.

"Çukurova'da olmaktan mutluyuz"

Ön protokol sözleşmesi imzalandıktan sonra konuşan İyilik ve Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erdem, sosyal belediyecilik konusunda, çıtayı yükselten ve bu konudaki başarılarını ilgiyle takip ettikleri Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'le çalışmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Usman Geri Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Ali Emrah Koyuncu ise, "Çukurova'nın farkını Adana dışından da çok rahat görebiliyoruz. Hem ilçenin yapısı, hem de ilçede gerçekleştirilen sosyal belediyecilik başarılarını memnuniyetle izliyorduk. Şimdi bu proje de, Başkanımız Sayın Soner Çetin'le birlikte yer almaktan son derece mutlu olduğumuzu ifa etmek istiyorum" diye konuştu.

"Halkımızın projeyi sahipleneceğinden eminim"

Çukurova halkının, sosyal belediyecilik projelerine duyarlılığı ile farkını hissettirdiğini belirten Başkan Çetin, giysi toplama kumbaralarının da, diğer geri dönüşüm hizmetleri gibi sağlıklı bir şekilde kullanılacağına ve halkın birbirine yardımcı olmaktan mutluluk duyacağına emin olduğunu söyledi. Başkan Çetin, Çukurova halkının kullanmadığı ve elbise dolaplarında atıl duran kıyafetleri giysi toplama kumbaralarına atmaları konusunda ilçe halkına çağrıda bulundu.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları