Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Çukurova'daki Parklara Kitaplık!

-

Çukurova Belediyesi’nce yaptıılan ve içinde 5 ayrı noktaya kitaplık yerleştirilen Şehit Piyade Uzman Çavuş Hulusi Emre Dilci Çocuk ve Dinlenme Parkı hizmete açıldı.

Çukurova'daki Parklara Kitaplık!

Çukurova Belediyesi'nce yaptıılan ve içinde 5 ayrı noktaya kitaplık yerleştirilen Şehit Piyade Uzman Çavuş Hulusi Emre Dilci Çocuk ve Dinlenme Parkı hizmete açıldı.

Başkan Çetin, 100. Yıl Mahallesi Göçmen Evlerinde yapımı tamamlanan Şehit Piyade Uzman Çavuş Hulusi Emre Dilci Çocuk ve Dinlenme Parkının açılışını yaptı.

Parka adı verilen Şehit Hulusi Emre Dilci'nin kardeşi Emre Dilci, Başkan Çetin'e sarılarak teşekkür etti. Mahalle Muhtarı Mehmet Yakar'da, "Adana'da yeşil alan miktarı en fazla olan mahallelerden biriyiz. Başkanımıza yaptığı hizmetler için mahalle halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Çetin, parkta 5 ayrı noktaya kitaplıklar yerleştirdiklerini belirterek, "Bu kitapları korumakla kalmayın, alın okuyun. Evde okumuş olduğunuz kitapları da getirip buraya bırakın. Kitaplar raflara hapsedilmek için değildir, okumak içindir. Burası sadece çocukların oyun alanı değil, okuma parkı olsun istiyorum" dedi.

100.Yıl Mahallesine kısa zamanda 3 ayrı tesis kazandırdıklarını ifade eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "100. Yıl Mahallesine ayrı önem veriyor, çok daha hassas davranıyorum. Çünkü bu mahallemizde yılların ihmali var. Mahallemize ve siz değerli sakinlerine ne yapsak az. Kişi başına düşen yeşil alan miktarını bu mahallemizde de, Çukurova'da da her geçen gün artırıyoruz. İlçede park sayımız 200'e yaklaşmış durumda. Yeşil alanları, hem sizin, hem de çocuklarımızın hizmetine sunuyoruz. Bugün burada açılışını yaptığımız bu parkımızı da sizlere emanet ediyorum. Yapmak bizden, korumak sizden" diye konuştu.

Çetin, Çukurova'ya konsept sokaklar yaptıklarını da hatırlatarak, "Çukurova'mızda kitap konseptli sokağımız da olacak. Beyaz Evler Mahallesi'nde belirlediğimiz bir sokağımızı, kitap sokağı yapacağız. Bu sokağımızı da, kitaplarımızı da sizlere emanet edeceğiz" şeklinde konuştu. - ADANA

 

 

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları