Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Eğitim –İş Osmaniye Şubesinden Chp’ye Ziyaret

-

Eğitim_iş Osmaniye Şubesi Başkanı Seyit Demir ve yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığını ziyar

 Eğitim –İş Osmaniye Şubesinden Chp’ye Ziyaret

Eğitim_iş Osmaniye Şubesi Başkanı Seyit Demir ve yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti.

Eğitim_iş Osmaniye Şubesi Başkanı Seyit Demir Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye İl Başkanı Nedim Ünlü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İş güvencesinin 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu değişikliği ile ilgili görüşlerini bildiren Eğitim iş Osmaniye Şubesi Başkanı Seyit Demir” Eğitim konusunda yapılacak her türlü etkinlikte sadece Cumhuriyet Halk Partisi değil bütün partileri bir arada görmek isteriz. Cumhuriyet Halk Partisi ideolojileri olan bir partidir. Eğitime ve sendikalara önem verdiğini biliyoruz. Bizlerde bu doğrultu da her türlü görüş, düşünce ve eleştirilerinize açığız” dedi.

 Yapılan bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İl Başkanı Nedim Ünlü “Eğitimin ve eğitim sendikalarının önemine vurgu yaparak, eğitim sendikaları ile birlikte uyum içerisinde çalışarak eğitim ve eğitimciler adına yapılacak her türlü etkinlikte şahsım ve teşkilatım adına yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim. Kendilerine hem bu konuda hassa oldukları hem de bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları