Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Fuhuşa zorlanan yabancı uyruklu 3 kadın kurtarıldı

-

OSMANİYE'de fuhşa zorlanan Özbekistan uyruklu 3 kadın kurtarıldı. İl Emniyet Müd

 Fuhuşa zorlanan yabancı uyruklu 3 kadın kurtarıldı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE'de fuhşa zorlanan Özbekistan uyruklu 3 kadın kurtarıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince "Fuhşa teşvik, aracılık veya fuhşa zorlama, fuhuş için yer ve imkan sağlama' suçları ile mücadele çerçevesinde yapılan çalışmalarda, yurt dışından Türkiye'ye getirilen yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırıldığı tespit edildi.

Bu kapsamda şüphelilerin yakalanması için yapılan çalışmada, il merkezi, Düziçi ilçe merkezi ve Jandarma sorumluluk alanında belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenlendi.
Yapılan operasyon neticesinde;Özbekistan uyruklu R.A. , D.A. ve K.N. isimli mağdur üç bayan kurtarıldı. Gözaltına alınan ve sorgularının ardından aynı gün Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen 5 şüpheliden A.Y. ve M.Y.  tutuklanırken, diğer şüpheliler den Y.Ş. , H.Y. , ve A.Y. ise Adli Kontrol kararı ile serbest kaldıkları öğrenildi. Ayrıca operasyon neticesinde şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ise 1 adet sahte sürücü belgesi,

6 adet 9 mm çapında MKE yapımı dolu fişek ve 6136 sayılı kanun kapsamında değerlendirilen 1 adet bıçak ele geçirilerek muhafaza altına alındı.


Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları