Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Garanti Anadolu Sohbetlerine OKÜ ev sahipliği yaptı

-

Garanti Bankası, Garanti Anadolu Sohbetlerini’nin 101. Toplantısına Üniversitemiz ev sahipliği yaptı.

Garanti Anadolu Sohbetlerine OKÜ ev sahipliği yaptı

Garanti Bankası, Garanti Anadolu Sohbetlerini’nin 101. Toplantısına Üniversitemiz ev sahipliği yaptı. Toplantıda, Osmaniye’nin potansiyeli ve önündeki fırsatları nasıl değere dönüştürebileceği tartışıldı. Dünya Gazetesi Başyazarı Osman Saffet Arolat’ın yönettiği toplantıda Osmaniye adına açılış konuşmasını Vali Kerem Al yaparken Garanti Bankası adına açılış konuşmasını Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nazif Karadere yaptı.

Uzun soluklu yapılan Anadolu Sohbetlerinin Osmaniye’de yapılıyor olmasından memnun olduğunu ifade eden Vali Kerem Al, “Emtia piyasasında daralmanın yaşandığı, küresel ölçekte bir daralmanın söz konusu olduğu bir günde Osmaniye’mizi ilgilendiren önemli konuların seçilmesi ve bu konuların konuşularak daha da açığa kavuşması ilimiz ve ülkemiz için inşallah hayırlı olur” dedi.

Vali Kerem Al’dan sonra söz alan Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nazif Karadere yaptığı konuşmasında; çelik sektöründeki son gelişmeler, lojistik merkezi çalışanları, tarım ve hayvancılık konularını gündeme getirdi.

Açılış konuşmalarının ardından toplantıda söz alan Türkiye Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Veysel Yayan, dünya ve Türkiye’deki çelik sektörü hakkında bilgi vererek, Osmaniye’de bu sektörün nasıl daha ileriye taşınabileceği konusunda ipuçlarını katılımcılarla paylaştı. Lojistik Yönetim Danışmanı Atilla Yıldıztekin, Osmaniye lojistik master planını ve lojistik merkez çalışmalarını aktararak, ilin bu yönde gelişiminden bahsetti. Dünya Gazetesi Tarım Yazarı Ali Ekber Yıldırım, Osmaniye’de tarım ve hayvancılıkta neler yapılabileceğini irdeledi. Son olarak söz alan İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asaf Savaş Akat ise makroekonomik veriler ışığında şehrin bugününü ve yarınını inceledi.
Anadolu Sohbetleri’ne başta Osmaniye Valisi Kerem Al olmak üzere Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İŞKUR İl Müdürü Abdulkadir Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Teke ile çok sayıda iş adamı ve öğrenci katıldı.

Haber: Erkan Dinç

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları