Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




"Gençlik Çıkmazı" adlı oyun öğrencilere ders verdi

-

OSMANİYE İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü organ



İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü organizasyonunda, Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu profesyonel tiyatro sanatçıları tarafından sahnelen "Gençlik Çıkmazı" adlı oyun öğrencilere ders verdi.
Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) çerçevesinde hazırlanarak yürütülmekte olan Hep Birlikte Güvenle isimli proje kapsamında; İl merkezi ve ilçelerden 22 ortaokul ve 30 liseden toplam 4 Bin öğrenciye, Cebeli Bereket Kültür Merkezinde 5 gün süreyle toplam 10 seans olmak üzere sahnelenerek izlettirildi.
Gençlik Çıkmazı isimli tiyatro oyununda gençlerin Türkçemizi güzel kullanmaları, toplu taşıma araçlarında yaşlılara yer verilmesi, arkadaş seçiminin önemi, ailelerden hiçbir şeyin gizlenmemesi, zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları, insanlara zarar veren, gençleri ve çocukları zehirleyen kötü niyetli kişilere karşı polislere yardımcı olunması gibi mesajlar verildi.
Gençlik Çıkmazı tiyatro oyununun Cebeli Bereket Kültür Merkezindeki son gösterimine Osmaniye İl Emniyet Müdürümüz 1.Sınıf Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ile İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik  katılarak izledi. Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, tiyatro oyunu sonunda sahneye çıkarak kısa bir teşekkür konuşması yapıp madde bağımlılığı ile mücadelenin önemini vurguladı.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları