Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Hafif Ticari Araç Kamyona Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı.

ADANA -

Adana'da park halindeki kamyona çarpan hafif ticari araç hurdaya döndü.

Hafif Ticari Araç Kamyona Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı.

Adana'da park halindeki kamyona çarpan hafif ticari araç hurdaya döndü. Sürücünün yara almadan çıktığı araçta bulunan 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, 10.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi'nin Yeşiloba Mahallesi'nde D-400 Karayolu üzerinde meydana geldi. Osmaniye'den yola çıkan Ali Atsız yönetimindeki 80 GC 375 plakalı hafif ticari araç, iddiaya göre plakası belirlenemeyen bir TIR'ın sıkıştırması sonucu önce Yağmur Talat'ın kullandığı 34 G 8517 plakalı otomobile, daha sonra park halindeki 01 B 5375 plakalı yarış atı taşıyan kamyona çarptı. Ali Atsız kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, araçta bulunan Berat Balan ile Mustafa Pirinci sıkıştı, kamyondaki yarış atı ise herhangi bir zarar görmedi.

Kazayı gören vatandaşlar, Balan ve Pirinci'yi çıkarıp polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ambulanslarla hastaneye götürülen yaralılardan Berat Balan, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Hayati tehlikesi bulunan Mustafa Pirinci ise tedavi altına alındı.

Kazanın, başka bir aracın sıkıştırması sonucu meydana geldiğini söyleyen sürücü Atsız, "Yanımızdan geçen TIR sıkıştırdı, benim aracın tamponu da başka bir araca çarptı. Savrulup park halindeki kamyona vurdum" diye bilgi verdi. Atsız, olay yerindeki ekiplere ifade verdikten sonra, çağrılan başka bir ambulansla kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle D-400 Karayolu'nda trafik tek şeritten kontrollü olarak verildi. Olay yeri meraklı vatandaşların akınına uğradı. Polis, toplanan meraklı kalabalığı dağıtmakta zorlandı. Hurdaya dönen hafif ticari araç ise çekiciye yüklenerek olay yerinden kaldırıldıktan sonra trafik normal akışına döndü. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları