Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Hasanbeyli'deki köy yollarını temizleyecekler

-

OSMANİYE'nin Hasanbeyli ilçesindeki tüm köy yolları, hazırlanan 'Yeşil Hasanbeyli

Hasanbeyli'deki köy yollarını temizleyecekler

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE'nin Hasanbeyli ilçesindeki tüm köy yolları, hazırlanan 'Yeşil Hasanbeyli Temiz Toplum' Projesi kapsamında temizlenecek. Kaymakamlığa bağlı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından hazırlanan proje kapsamında, İşkur bünyesinde çalışan görevli personel tarafından İlçedeki tüm köy yollarının kenarlarının temizlenme çalışmalarına başlanıldı.
Bu projede görev alan personeli ziyaret eden Kaymakam Fahrettin Demir, İlçe Özel İdare Müdürü Ali Rıza Özdemir ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdür Vekili Ahmet Tamer, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
'Yeşil Hasanbeyli Temiz Toplum' projesi ile ilgili olarak Kaymakam Fahrettin Demir, "Çevre konusu sadece bazı kurumların görevi değil, her vatandaşın her kurumun bu konuda bir şeyler yapabilmeli. Temiz bir Hasanbeyli istiyorsak çevreyi korumayı, çevreyi olumsuz yönde etkileyen atıkları gelişi güzel çevreye bırakmamalıyız" dedi.
Kaymakam Demir, görüntü kirliliğine yol açan unsurlarla mücadele ederek bu projeyle temizlik alışkanlığının kazandırılması ve farkındalık oluşturmasının hedeflendiğini sözlerine ekledi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları