Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Damat ile kayınpeder arasındaki kavga kanlı bitti

Osmaniye -

Damat ile kayınpeder arasındaki kavga kanlı bitti

Osmaniye'de kayınpederi Erol G. ile tartışan Gökhan A. pompalı tüfekle kayınpederi Erol G.'yi ve Erol G.'nin yeğeni Sırdaş G.'yi öldürdü, baldızı Tuğba G'yi ise yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay Mareşal Fevzi Çakmak mahallesinde meydana geldi. Gökhan A. ile kayınpederi Erol G. Arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu Gökhan A. Yanında getirdiği pompalı tüfekle ateş etmeye başladı.

KURŞUNLARIN İSABET ETTİĞİ 3 KİŞİ KANLAR İÇERİSİNDE YERE YIĞILDI
Gökhan A.nın tüfeğinden çıkan kurşunlar Erol G.,Sırdaş G. (17)ve Tuğba G.'ye isabet etti. Kanlar içerisinde yerde kalan yaralılar olayı görenlerin ihbarı ile olay yerine gelen ambulanslar Osmaniye'de ki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

KAYINPEDER VE YEĞENİ YAŞAMINI YİTİRDİ
Gökhan A.nın silahla vurduğu kayınderi Erol G. ve Erol G.nin yeğeni olduğu öğrenilen Sırdaş G. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bacağından yaralanan Tuğba G.nin ise tedavisi sürüyor. Olayın ardından kaçan Gökhan A.nın ise yakalanması için polisin yaptığı soruşturma sürüyor.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları