Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




İkiz Plaka Alarmı Veren Aracın Alkollü Sürücüsünden İlginç Savunma: Bana Kimse Dur Demedi

-

Adana'da Plaka Takip Sisteminin ikiz plaka uyarısı verdiği araç için ekipler seferber oldu. Polisin dur ihtarına uymayan alkollü sürücü, "Bana kimse dur demedi." şeklinde konuştu.

İkiz Plaka Alarmı Veren Aracın Alkollü Sürücüsünden İlginç Savunma: Bana Kimse Dur Demedi

Adana'da, Plaka Takip Sistemi (PTS)'nin ikiz plaka uyarısı verdiği araç için polis ekipleri seferber oldu. Yola döşenen kapanla durdurulan ve 150 promil alkollü çıkan araç sürücüsü, polisi görmediğini iddia ederek, "Kimsenin dur dediğini görmedim. Yoksa durur beklerdim" ifadelerini kullandı.

TERÖR OLAYLARINDA KULLANILAN İKİZ PLAKALI ARAÇLARDAN BİRİ OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Öğretmenler Bulvarı'nda saat 01:30 sıralarında meydana geldi. 47 yaşındaki Hamit D.'nin kullandığı 34 NF 2518 plakalı araç, otoyolda Pozantı gişelerden geçip Adana istikametine giderken PTS'ye terör olaylarında kullanılan ikiz plakalı araçlardan birisi olarak düştü. Bunun üzerine polisekipleri otoyolda ve otoyolun çıkışlarında aracı yakalamak için çalışma başlattı.

ALKOLLÜ ARAÇ KULLANAN ŞÖFÖRÜN DAHA ÖNCE AYNI SEBEPTEN EHLİYETİNE EL KONULMUŞ

Otoyolda ise araç, polis ekiplerinin dur ihtarına uymayınca ekipler aracın otoyoldan çıktığı Adana Kuzey Kavşağı'nda aracı yakalamaya çalıştı. Araç burada da polis ekiplerinin uyarısına karşılık vermeyince ekipler, Öğretmenler Bulvarı'nda aracın geçiş güzergahına kapan döşedi. Kapanı gören sürücü bulvar üzerinde durunca polis ekipleri araç ve sürücü üzerinde inceleme yaptı. Aracın herhangi bir olumsuzluğu bulunmazken sürücünün 150 promil alkollü olduğu ve daha önce de alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu öğrenildi

"BANA KİMSE DUR DEMEDİ"

Bu sırada sürücü Hamit D. ise polis ekiplerine karşı yaptığı savunmada, "Bana kimse dur demedi. Ben fark etmedim. Yoksa dururdum. Ehliyetimiz, kimliğimiz falan var" ifadelerini kullandı. Sürücü hakkında alkollü araç kullanmaktan ve polisin dur ihtarına uymama suçundan cezai işlem uygulandı.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları