Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Instagram'dan gençlere 'ara ver' uygulaması

-

Sosyal medya platformu Instagram'ın aldığı yeni karara göre, kullanıcıların benzer sayfalarda uzun süre vakit harcamasını engellemek için uyarılarda bulunulacak.

Instagram'dan gençlere 'ara ver' uygulaması

Bir süredir çocukların ve gençlerin zihinsel sağlığına zarar vermekle suçlanan sosyal medya platformu Instagram, imajını düzeltmek için hizmet politikalarında değişikliğe gitme kararı aldı.

Artık belli bir konuya dair sayfalarda gereğinden fazla zaman geçiren kullanıcıların diğer konulara yönelmelerini sağlamak için ekrana pop-up mesajlar yollanacak.

"ARA VER" MESAJI GELECEK

Aynı zamanda platformda aralıksız 10, 20 ya da 30 dakika geçiren kullanıcılardan da mesajla biraz ara vermeleri istenecek ve kullanıcılara sosyal medyaya alternatif olarak yürüyüşe çıkmak, nefes egzersizleri yapmak gibi aktivitelere yönelebilecekleri söylenecek.

"INSTAGRAM'DA 20 DAKİKA, ÇOK UZUN BİR SÜRE"

Instagram yetkilisi Vaishnavi J bir röportajında, "Platformda çok vakit geçirdiğinizde- örneğin 20 dakika oldukça uzun bir süre- kullanıcının telefonu elinden bırakması için küçük bir hatırlatma yapılması çok değerli. Size Instagram'da o kadar da çok zaman harcamıyormuşsunuz gibi gelebilir çünkü o 20 dakikada 5-6 farklı şey yapıyor oluyorsunuz." ifadelerini kullandı. - ensonhaber

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları