Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Jandarma uyuşturucu satıcılarına operasyon düzenledi: 5 gözaltı

-

OSMANİYE'de uyuşturucu satıcılarına yönelik jandarma ekiplerince üç ayrı adrese dü

Jandarma uyuşturucu satıcılarına operasyon düzenledi: 5 gözaltı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)
OSMANİYE'de uyuşturucu satıcılarına yönelik jandarma ekiplerince üç ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonunda 5 kişi göz altına alınırken, şahısların evlerinde ve üzerlerinde yapılan aramalarda 100 gram kubar esrar maddesi ve 3 adet cep telefonu ele geçirildi. 
Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticareti suçunu işleyen şüphelilerin yakalanmasına yönelik yaptığı teknik takip sonucunda harekete geçti. Jandarma, 8 Aralık günü saat 07.00'da Düziçi ilçe merkezi, Ellek Beldesi ve Yazlamazlı köyünde belirlenen üç ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Yapılan baskınlarda, Ellek Beldesinde ikamet eden İ.Ö., L.K., Yazlamazlı köyünde ikamet eden E.Ç. ve Düziçi merkez'de ikamet eden H.A.B. ve M.K. yakalanarak gözaltına alındı.
Şüpheliler İ.Ö., L.K. ve E.Ç. ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda 3 adet cep telefonu ele geçirilirken L.K.'ın üzerinde ayrıca 100 gram Kubar Esrar maddesi ele geçirildi.
Olay ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının bilgisi doğrultusunda H.A.B. ve M.K.ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenilirken, İ.Ö., L.K. ve E.Ç'nin sorgularının sürdüğü öğrenildi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları