Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Jandarmadan şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek

-

OSMANİYE İl Jandarma Komutanlığı tarafından şehit aileleri, gaziler ve yakınlar

Jandarmadan şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE İl Jandarma Komutanlığı tarafından şehit aileleri, gaziler ve yakınları için yemek düzenledi. Düzenlenen yemeğe Vali Kerem Al, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Şefik Atak, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Kamu Kurum ve Kuruluşları İl Müdürleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz, şehit aileleri ile gaziler ve yakınları katıldı.
İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz yemek öncesinde yaptığı konuşmada; geçmişte her daim büyük badireler atlatan milletimizin ateşle imtihanının, içinde bulunduğumuz günlerde de devam etmekte olduğunu ifade ederek, “Bugünler sık sık bir araya gelmemiz, safları sıklaştırmamız ve tek yumruk olmamız gereken günlerdir. Birlik ve beraberliğimizi hedef alan terör örgütlerine karşı yürütülen mücadelede hain eylemler sonucu kaybetmiş olduğumuz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anarken, bizlere bu acıları yaşatanların kendi karanlıklarında yok olup gideceklerini ifade etmek istiyorum. Bizler asla şiddete teslim olmadık, hiçbir zaman da olmayacağız. Ümitsiz olmadık, olmayacağız. En kıymetli varlıklarını vatan için feda eden sizler için tertip edilen yemeğe katıldığınız için teşekkür ediyor, hepinize saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.
Konuşmanın ardından yemeğe geçildi. Vali Kerem Al ve protokol mensupları şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz ile sohbet ettiler. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz düzenlenen yemek için İl Jandarma Komutanlığına, yemekte kendileri ile birlikte olan Vali Kerem Al ve protokol mensuplarına teşekkür ettiler.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları