Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Kadirli Polisi mahalle muhtarlarıyla asayiş konuştu

-

Kadirli ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Serkan Serdaroğlu, Emniyet Müdür Yardımcısı Orhan Er ve komiser ve polislerin katılımıyla Kadirli de ki mahalle muhtarları ile "Kadirli de asayiş" konuşuldu. İlçe Emniyet Müdürlüğü lokalinde gerçekleştirilen toplantıya mahalle muhtarları katıldı.

Kadirli Polisi mahalle muhtarlarıyla asayiş konuştu

Kadirli ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Serkan Serdaroğlu, Emniyet Müdür Yardımcısı Orhan Er ve komiser ve polislerin katılımıyla Kadirli de ki mahalle muhtarları ile "Kadirli de asayiş" konuşuldu. İlçe Emniyet Müdürlüğü lokalinde gerçekleştirilen toplantıya mahalle muhtarları katıldı. Toplantı da Kadirli de son zamanlarda meydana gelen asayiş olayları ile ilgili bilgi veren ilce emniyet müdürü Mehmet Serkan Serdaroğlu "Kadirli de Asayiş Sorunu yok" dedi.

Muhtarlarla yapılan toplantı da 100 Bin nüfuslu Kadirli de sadece 180 polisle fedakarca görev yaptıklarını belirten Emniyet Müdürü Mehmet Serkan Serdaroğlu " emniyet olarak en büyük sıkıntımız vatandaşın bize suçu bildirmeme konusu. Bize ihbarda bulunan veya bir olay için şikayete gelen kişi sayısı çok düşük. İlçe de son 5 ayda 5 cinayet oldu.

Bu cinayetlerin tamamı birbirinden bağımsız münferit olaylardır. İlçede örgütlü işlenen bir suç yoktur . 2013-2014 de ilce de polis bölgesinde 11 cinayet olayı var. 2015-2016 yılında ise 6 cinayet oldu. Bununla beraber adi asayiş suçları dediğimiz suçlarda da yıllara oranla ciddi bir düşüş var. Buna rağmen son zamanlarda işlenen cinayetler zamana yayılmadığı ve kısa zaman da meydana geldiği için sanki bir asayiş sorunu varmış gibi algılama oldu. Bizim elimizde ki verilere dayanarak söylüyorum suçlarda ciddi bir azalma var" dedi.

Haber: Selçuk Savran

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları