Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Karne töreninde başarılı öğrenciler ödüllendirildi

-

OSMANİYE'de, 2015–2016 Eğitim-öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi nedeni

Karne töreninde başarılı öğrenciler ödüllendirildi

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE'de, 2015–2016 Eğitim-öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi nedeniyle Mahmut Ali Kirmit Ortaokulunda karne töreni düzenlendi. Törene Vali Kerem Al, Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. Tören için okula gelen Vali Kerem Al’a öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi. Törende, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında önemli başarılar elde eden öğrencilere ödülleri verildi.
Karne töreni TEOG Sınavında başarılı olan öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile başladı. 120 sorunun tamamını doğru cevaplayan Abdullah Safa Haşimler ve Metehan Kurtgöz’e karne ve ödülleri Vali Kerem Al tarafından verildi. Vali Kerem Al, öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
TEOG Sınavında 120 sorudan 119 soruya doğru cevap veren Hilal Ülger, Sude Nur Çolak, Ali Kaplan, Yasin Yılmaz’a karne ve ödülleri Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz tarafından; 120 sorudan 118 soruya doğru cevap veren Berrak Bayram, Merve Ebrar Toklu, Buğra Tıraş, Sudegül Keleş, Ümit Can Evleksiz, Alican Görgülü, Melih Eren Çakır’a karne ve ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik tarafından ve 120 sorunun 117’sini doğru cevaplayan Kübra Tiryaki, Mustafa Çil, Büşra Güven, Melek Özerli’ye karne ve ödülleri Okul Müdürü Erdal Şekeroğlu tarafından verildi.
ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ VALİ KEREM AL’DAN ALDILAR
Ödül töreninin ardından Vali Kerem Al, okul öğrencilerinin resimlerinden oluşan sergiyi gezdi. Daha sonra okulun bazı sınıflarını ziyaret eden Vali Al, öğrencilere karnelerini verdi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Kerem Al, tüm öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyerek, yarı yıl tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini söyledi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları