Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




KBRN Farkındalık Eğitimleri sona erdi

kbrn, farkındalık eğitimi -

ADANA Kimyasal, Biyolojik, Radyoaktif ve Nükleer (KBRN) Bölge Merkezi tarafından Osma

 KBRN Farkındalık Eğitimleri sona erdi

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

ADANA Kimyasal, Biyolojik, Radyoaktif ve Nükleer (KBRN) Bölge Merkezi tarafından Osmaniye Devlet Hastanesi toplantı salonunda sağlık tesisleri yöneticilerine ve KBRN ünitelerinde görevlendirilen personellere yönelik "KBRN Farkındalık Eğitimi" düzenlendi. Eğitimlere konuşmacı olarak Bölge Koordinatörleri Dr. Özgür Kara ve Kenan Altundaş katıldı.
Birliğe bağlık sağlık tesislerinden Osmaniye ve Kadirli Devlet Hastanelerinde KBRN Arındırma Üniteleri kurulumunun tamamlandığı kaydedildi.
KBRN Arındırma Ünitelerinde; Kimyasal, biyolojik, radyoaktif ve nükleer tehlikelere maruz kalan vatandaşların, hastanelere getirilmesinin ardından arındırma işlemleri tamamlanarak izole odalarda tedavilerinin yapılmakta olduğu belirtildi.
Bölge Koordinatörleri, Genel Sekreterlikte görevli konu ile ilgili Uzman ve personel ile birlikte; Osmaniye ve Kadirli Devlet Hastaneleri KBRN Arındırma Ünitelerini yerinde değerlendirdi.
Osmaniye Devlet Hastanesi KBRN arındırma Ünitesi tam donanımla hizmet verecek kapasitede olup, Kadirli Devlet Hastanesinde eksiklikler tamamlandığı anda aktif hale getirileceği bildirildi. 

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları