Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Kebap Siparişi Verip, Para Üstü Yalanı ile Dolandırdı

-

15 Haziran 2016 Çarşamba 11:19 Adana'da telefonla kebap siparişi veren dolandırıcı, paketçinin getirdiği 3 dürüm ile 124 lira para üstünü alıp kaçtı.

 Kebap Siparişi Verip, Para Üstü Yalanı ile Dolandırdı

Adana'da telefonla kebap siparişi veren dolandırıcı, paketçinin getirdiği 3 dürüm ile 124 lira para üstünü alıp kaçtı.

Merkez Yüreğir İlçesi'nin Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir kebapçıyı telefonla arayan dolandırıcı, o bölgedeki 5 yıldızlı otelin güvenlik elemanı olarak kendini tanıtıp 3 dürüm siparişi verdi. Yanında bozuk para olmadığını, 200 lira bulunduğunu söyleyen dolandırıcı, para üstü istedi. Siparişleri götüren 12 yaşındaki Mehmet Ç.'yi otele girerken yolda karşılayan dolandırıcı, kebapları alıp, "Ustan fişi göndermemiş, git, bir dürüm daha yaptır, onu ve fişi de alıp gel" diyerek geri gönderdi. Ankesörlü telefondan da kebapçıyı yeniden arayan dolandırıcı para üzeri, fiş ve bir dürüm daha istedi. İşyerine dönen Mehmet Ç., 1 dürüm ile 200 lira üstü olan 124 lirayı alıp, tekrar otele gitti. Paketçi çocuğu yine yolda karşılayan dolandırıcı para üstü olan 124 lirayı alıp kaçtı.

Bir süre arkasından koştuğu dolandırıcıyı yakalayamayın Mehmet Ç., son sipariş olan bir kişilik kebap ile birlikte işyerine geri döndü. Küçük çocuk başından geçenleri ustasına anlattı. Olup bitenlere anlam veremeyen kebap salonu çalışanları, durumu kontrol etmek için otele geldi. Oteldeki özel güvenlik elemanları kebap siparişi vermediklerini söyleyince gerçek ortaya çıktı. Şikayet üzerine polis, dolandırıcıyı yakalamak için çalışma başlattı

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları