Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Keçilerini ararken kayalıklardan düşüp öldü

-

OSMANİYE'nin Düziçi İlçesinde, kaybolan keçilerini aramak için evinden ayrılan 4

 Keçilerini ararken kayalıklardan düşüp öldü

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE'nin Düziçi İlçesinde, kaybolan keçilerini aramak için evinden ayrılan 46 yaşındaki Ali Renk, kayalıklardan düşerek yaşamını kaybetti.
İlçeye bağlı Yeşildere Köyünde ikamet eden Ali Renk, 02 Şubat günü saat 23.30 Sularında kaybolan keçilerini aramak için Ağalar Mahallesi, Küllü mağara mevkiine gitti. Renk'in geç kalması üzerine eşi ve çocuğu tarafından cep telefonundan aranarak ulaşılmaya çalışıldı. Bunun üzerine endişelenen aile yakınları ve komşuları Ali Renk'i bulmak için hayvanlarını aramaya gittiği Küllü mağara mevkiine gittiler. Uzun süren aramanın ardından 03 Şubat 2016 günü saat 03.30 sıralarında Ali Renk'in dere yatağında cansız bedenine ulaşıldı.
Olay yerine çağrılan Jandarma çevrede önlem alarak Düziçi Cumhuriyet Savcısının bilgisi doğrultusunda çalışma başlattı. Olay Yeri İnceleme Timlerince yapılan çalışmada Ali Renk'in bulunduğu yerin 11 metre yükseğinden geçen keskin ve dik patika yolun bulunduğu, havanın karanlık ve zeminin kaygan olmasından dolayı ayağı kayarak düştüğü tespit edildi.
Ayrıca Renk'in elinde bulunan fenerinde düşme sonucu kırılarak 1 metre yakınına düştüğü, etrafında yapılan araştırmada da kendisine ait olduğu öğrenilen Otomatik av tüfeği bulundu.
Cumhuriyet Savcının talimatı ile tüfek muhafaza altına alınırken, Ali Renk'in cesedi Düziçi devlet hastanesinde ki ölü muayenesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumuna şevk edildiği öğrenildi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları