Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Klasik Otomobillerle Sünnet Konvoyu.....

-

Osmaniye'de, üzerinde ünlü sinema oyuncularının fotoğraflarının yer aldığı klasik otomobillerle "sünnet konvoyu" oluşturuldu.

Klasik Otomobillerle Sünnet Konvoyu.....


Klasik Otomobillerle 'Sünnet Konvoyu'
Osmaniye'de, üzerinde ünlü sinema oyuncularının fotoğraflarının yer aldığı klasik otomobillerle "sünnet konvoyu" oluşturuldu.

Kaporta ustası Mücahit Canpolat, oğlu Melih'in sünnet düğünü için aralarında bir zamanların gözde araçlarından Anadol, Serçe ve Hacı Murat'ın da yer aldığı otomobillerle konvoy hazırlattı.

Tüllerle süslenen ve üzerinde ünlü sinema oyuncularının fotoğraflarının yer aldığı klasik otomobiller, sünnetin olacağı Yunus Emre Mahallesi'nde davul zurnayla karşılandı.

Baba Canpolat, kaportacı olduğu için oğlunun sünnet düğününde klasik araç kullanmayı düşündüğünü söyledi.

Bunu duyan nostaljik araç sahibi diğer arkadaşlarının da konvoy oluşturmayı istediğini anlatan Canpolat, arkadaşlarının da desteğiyle, oğlunun sünnetini unutulmaz hale getirmek için kolları sıvadıklarını ifade etti.

Canpolat, "Sanayi sitesinde kaportacılık yaparak evimi geçindiriyorum. Yeni araçlardan çok eski araçları seviyoruz. En büyük isteğimiz, eskiyi canlandırmak ve nostaljik arabalara sahip çıkmak. Bu yüzden de oğlum Melih'in sünnet düğününde böyle bir etkinlikte bulunduk. Eski araçlara ilgi daha fazla olduğu için yaptığımız organizasyon oldukça ilgi gördü. Bana destek olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Daha sonra, sünnet düğünü olan Melih Canpolat ile arkadaşları ve akrabalarının bindiği yaklaşık 15 klasik otomobille şehir turu atıldı.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları