Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Kocasının Benzin Döküp Yaktığı Kadın Öldü.

-

Mersin’de uyuşturucu satma meselesi yüzünden tartıştığı kocası tarafından benzin dökülerek yakılan kadın, Adana’da tedavi gördüğü hastanede 12 gün sonra hayatını kaybetti.

Kocasının Benzin Döküp Yaktığı Kadın Öldü.


Mersin'de uyuşturucu satma meselesi yüzünden tartıştığı kocası tarafından benzin dökülerek yakılan kadın, Adana'da tedavi gördüğü hastanede 12 gün sonra hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay, Mersin'in Yenişehir ilçesinde 22 Mayıs 2016 tarihinde meydana geldi. İddiaya göre, 3 çocuk annesi Emine A. (25), 7 yıllık eşi Halil İbrahim A.'nın arkadaşlarıyla birlikte uyuşturucu satışı yaptığını öğrenince tartıştı. Genç kadın eşine "Seni babama söyleyeceğim. Bu işi yapma" diyerek uyardı. Bunun üzerine Halil İbrahim A., "Eğer söylersen babanı ve seni öldürürüm" diyerek eşini tehdit etti. Emine A. da bu durumu sadece kız kardeşiyle paylaştı.

Geçtiğimiz pazar günü ikinci kattaki komşusu evin damına çıkmak istedi. Ancak damda kenevir bitkisi ekili olduğu için koca eşine kızarak, "Buraya bizden başka kimse çıkamaz" diye bağırdı. Emine A. ise "Yine burada pis işlerini yapıyorsun, bunu yapma" diyerek eşiyle tartıştı. Çıkan kavgada Halil İbrahim A. evden ayrılarak akaryakıt istasyonuna gidip pet şişeyle benzin aldı. Evine gelen koca, evin her tarafına ve eşinin üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Genç kadın banyoya kaçarak kurtulmak istedi ancak öfkeli koca eşini banyodan çıkartıp çakmağı çakarak eşini ve evi ateşe verdi. Koca daha sonra evdeki 2 yaşındaki çocuğunu kardeşine aldırıp evden kaçtı. Alevler içinde kalan kadının bağırma seslerine alt kattaki yakınları ve komşuları yetişti. Su dökülerek söndürülen Emine A. hastaneye kaldırıldı. Bu arada elleri yanan koca da polis tarafından yakalanarak hastaneye götürüldü.

Mersin'deki hastanede tedavi altına alınan karı-koca daha sonra Adana'ya sevk edildi. Genç kadın, özel bir hastaneye koca ise devlet hastanesine getirildi. Özel hastanede 12 gündür tedavi gören genç kadın hayat mücadelesini kaybederek bugün hayatını kaybetti. Cenaze otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Genç kadının cenazesinin otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak Mersin'de toprağa verileceği öğrenildi.

Annenin ölümüyle 3 çocuk ise öksüz kaldı.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları