Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Masa tenisi yarı final grup müsabakalarına 92 sporcu katıldı

-

OSMANİYE'de düzenlenen Okul Sporları Genç Kızlar ve Erkekler

 Masa tenisi yarı final grup müsabakalarına 92 sporcu katıldı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE'de düzenlenen Okul Sporları Genç Kızlar ve Erkekler masa tenisi yarı final grup müsabakalarına 92 sporcu katıldı. 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri çerçevesinde 12-14 Ocak 2016 tarihleri arasında Osmaniye ile birlikte 8 ilde düzenlenen Genç Kızlar ve Erkekler Masa Tenisi Yarı Final Grup Müsabakalarının Osmaniye Grubuna kızlarda 11 takım 44 sporcu, erkeklerde 12 takım 48 sporcu olmak üzere toplam 23 takım 92 sporcu katıldı.
Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tosyalı Spor Salonu’nda düzenlenen yarışmalara kızlarda; Adana, Adıyaman, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Karaman, Kayseri Malatya, Mersin, Nevşehir ve Şanlıurfa; Erkeklerde; Adana, Adıyaman, Aksaray, Gaziantep, Hataya, İstanbul, Kahramanmaraş, Karaman, Kilis, Malatya, Mersin, Şanlıurfa İllerinden katılan okul sporcuları zevkli heyecanlı mücadeleleri sonrasında kızlar ve erkeklerde grubu ilk üçte bitiren takımlar 19-21 Şubat 2016 tarihleri arasında Çorum'da düzenlenecek Türkiye Birinciliği Yarışmalarına katılmaya hak kazandılar.
Kategorilerinde derece giren takımlar: Genç Kızlarda: 1. Kayseri - Özel Genç Sultan Koleji Kız Anadolu Lisesi, 2. Adana - Burç Üçgül Anadolu Lisesi, 3. Malatya - Özel Dr. Hayrunnisa Batu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, 4. Kahramanmaraş - Ali Galip Çalık Anadolu Lisesi.
Genç Erkeklerde: 1. Adana - Özel Burç Vural Anadolu Lisesi, 2. Malatya - Özel Rahime Batu Anadolu Lisesi, 3. Hatay - Erol Bilecik Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, 4. Adıyaman - Besni Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi.
Osmaniye Genlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, "Spor istisnasız her insana enerjilerini, sağlıklarını koruyacak şekilde kullanma imkânı verirken, aynı zamanda kurallar içerisinde hareket etmeyi, birliği, beraberliği, dayanışmayı, işbirliğini öğreten, paylaşma duygularını pekiştirerek bireylerin topluma olan uyumuna katkı sağlamaktadır. Bunun yanında kişiye özgüven, arkadaşlık ve kaynaşma açısından da son derece önemlidir. Günümüz dünyasında sporun bedensel bir aktivite olmasının ötesinde, dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştiren, bu yönüyle de insanlar ve toplumlar arasında barışa hizmet eden en etkin araçlardan birisidir." dedi. Konuşmaların ardından dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları