Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Meşale Gruptan Mevlana Programı

-

 Osmaniye’mizde özellikle manevi alanda yapılan kültürel etkinliklere öncülük eden MEŞALE GRUP tarafından Mevlana haftasında Mevlana’

Meşale Gruptan Mevlana Programı

 Osmaniye’mizde özellikle manevi alanda yapılan kültürel etkinliklere öncülük eden MEŞALE GRUP tarafından Mevlana haftasında Mevlana’yı tanımak ve tanımak amacıyla bir program hazırlandı.

 Düğün programlarının yanı sıra Ramazan ayı, Kutlu Doğum haftası, Çanakkale zaferi ve Mevlana haftası gibi milli ve manevi açıdan önem taşıyan zamanlarda, başta Osmaniye merkez olmak üzere ülkemizin pek çok yerinde başarılı programlara imza atan GRUP MEŞALE doldu dolu bir Mevlana Programını insanlarla buluşturuyor.

Konuyla ilgili bilgiler veren MEŞALE GRUP Tiyatro sorumlusu Ramazan Yılmaz, Daha önce sergilediğimiz ve insanların gözyaşlarıyla adeta yaşayarak takip ettikleri “BİR DESTANDIR ÇANAKKALE” “RAHİME HATUN” “KABEDE İLK KUR’AN” gibi programlarımızdan sonra Mevlana hazretlerini anmak ve onun sevgi iklimini yaşatmak niyetiyle hazırladığımız “AŞKINLA PERVANE” programımızın da yine büyük bir ilgi göreceğine inanıyoruz dedi.

Yılmaz, 15 kişiyi aşan bir kadro ile çalışmaların devam ettiğini belirterek şunları söyledi, Aslında programı geçen yıl hazırlamıştık fakat biraz geç kalmıştık, bu sene daha da geliştirip zenginleştirdik. Programımız, içinde anlatı, tiyatro ve sema gösterisi gibi farklılıklar olan bir program. Osmaniye şartlarında dar imkânlarla ve amatör bir ruh ile hazırlanan bu programımızda belki teknik olarak ve kostüm açısından eksiklerimiz olacak ama yine konunun ruhunu samimi bir şekilde insanlara yaşatmaya çalışacağız diye konuştu.

Program için yoğun bir talep olduğunu ama sadece 10 program yapmayı planladıklarını ifade eden Meşale grup Tiyatro sorumlusu Ramazan Yılmaz, Okullarımızda veli ile öğrencinin bir etkinlikte berber olmaları son derece önem arz ediyor. Mevlana’nın insan sevgisini anlattığımız bu programda bir arada olmaları birçok açıdan faydalı olacaktır. Bu mantıkla programlarımızı akşam yapacağız. Yoğun talep arasından 10 okulumuza randevu verebildik. Elbette ki, gönlümüz böylesine bir programı tüm insanlara ulaştırmaktan yanadır şeklinde konuştu.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları