Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Milletvekili Durmuşoğlu'ndan anlamlı ziyaret

-

AK PARTİ Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Parti İl Başkan

Milletvekili Durmuşoğlu'ndan anlamlı ziyaret

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

AK PARTİ Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Parti İl Başkanı Hamza Tor, Merkez İlçe Başkanı Cihat Yılmaz, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Enes Demir ile bazı yönetim kurulu üyeleri, Down Sendromlular İzcilik ve Spor Kulübü Derneği'nin kurduğu "Down Kafe"yi ziyaret etti.
Yeni yıl ziyaretleri çerçevesinde Osmaniye'de bazı kurum ve dernekleri ziyaretlerine devam eden Ak Parti Osmaniye Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı üyesi Mücahit Durmuşoğlu, İstasyon Caddesinde faaliyet gösteren Down Kafe'de ev sahipliğini Down Sendromlular İzcilik ve Spor Kulübü Başkanı Tekin Özkan yaptı. Milletvekili Durmuşoğlu Downsendromlu çocuklarla ve aileleri ile tek tek ilgilendi. Engelli ailelerinin de bulunduğu ziyarette Durmuşoğlu Down Kafe nin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ederek şunları söyledi: "Böylesi bir kafenin hizmete geçmesinde emeği geçen herkese, Dernek Başkanı Sayın Tekin Özkan nezdinde teşekkür ederim. Toplum hayatı içerisinde daha sık görmek istediğimiz engelli çocuklarımız ve kardeşlerimiz burada çalışarak aile bütçelerine katkı sağlayacak olmaları da bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Bundan sonra sık sık buraya gelerek çocuklarımıza daha fazla zaman ayırmaya gayret sarf edeceğim. Gönül ister ki hep daha fazlasını ve daha iyisini yapalım.  Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Downsendromlu çocuklara olan ilgisini neredeyse bilmeyen yok gibidir. Bizim içinde ayrı bir yeri olan Down’lu çocuklarımızın gerek eğitim hayatında, gerek ise toplum içerisinde daha fazla üretken olabilmeleri için bundan sonra da elimizden geleni yapacağız. Ayrıca burada Downlu çocuklarımıza ücretsiz olarak destek olmaya çalışan Korkut Ata Üniversitesi’nin değerli öğrencilerine de teşekkürü borç bilirim"
Ak Parti İl Başkanı Avukat Hamza Tor ise “Daha fazla elimizden ne gelir ise her zaman kapımız açık. Bizim için engelli bireyler her zaman öncelikli olmuştur. Pozitif ayrımcılık kapsamında partimiz ve hükümetimiz her daim engellileri ön planda tutmuş ve tutmaya da devam edecektir.  Ben de İl başkanı olarak bu derneğin aktif bir üyesi olmaya hazırım. Desteğimiz de artarak devam edecektir. Herkesi de bu güzel mekâna bekleriz.” Sözleri ile Down Kafe ye destek verdi.
Down Sendromlular İzcilik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Tekin Özkan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek  “Devletimizin Derneklere verdiği destekle engelli bireylerin toplum hayatında daha fazla üretken olabilmeleri için burayı hayata geçirdik. Sizin ziyaretlerinizle de mutluluğumuz bir kat daha arttı. Kapımız bütün Down Sendromlu ailelere açıktır. Yeter ki gelsinler gerek kurslardan gerek ise kafe den faydalansınlar  ” dedi.
Ziyaretin ardından Downsendromlu çocuğu olan ailelerle görüşen Ak Parti Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ailelerinin sorunlarını dinleyip notlar alarak kafeden ayrıldı.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları