Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




'Mutlu insanların sayılarının artması için çalışmaya hazırız'

-

OSMANİYE'de ki Çukurova Sosyal, Kültürel, Gelişim ve Dayanışma Derneği (ÇUGEDER

'Mutlu insanların sayılarının artması için  çalışmaya hazırız'

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE'de ki Çukurova Sosyal, Kültürel, Gelişim ve Dayanışma Derneği (ÇUGEDER) Başkanı Eda Bereket Güvenç, şehrdeki mutlu insanların sayılarının artması için  çalışmaya hazır olduklarını belirterek, "Biz halkımızdan nakdi yardım talep etmiyoruz dernek olarak belirlediğimiz ihtiyaç sahibi  ailelerin neye ihtiyaçları varsa onları karşılamalarını istiyoruz." dedi.
Kış ayını evinde halısı kilimi olmadan kara beton üzerinde geçirmek zorunda kalan ailelerin olduğunu belirten Güvenç, "Sahip olduklarımızın bir kısmını  ihtiyaç sahipleri ile paylaşırsak mutluluğumuz artar." diyerek insanları duyarlı olamaya davet etti.
Yönetim Kurulu üyeleri ile Osmaniyeli basın mensupları ile bir araya  gelen Dernek Başkanı Güvenç,"ÇUGEDER i nisan ayında kurarak Haziran ayı içerisinde  genel kurulumuzu yapıp çalışmalarımıza başladık. bu güne kadar üyelerimiz ile yaptığımız çalışmalar sonucunda ihtiyaç sahibi 3 ailenin kışlık tüm ihtiyaçlarını  karşıladık.  Yardımda bulunduğumu ailelerin çocuklarının gözlerindeki mutluluğu görmek  yapılanların hepsine değerdi. " dedi.
ÇUGEDER'in 30 üyesi olduğunu belirten Güvenç, "Osmaniyeli duyarlı halkımızın bizlere destek olacağına inancımız tamdır. Biz halkımızdan nakdi yardım talep etmiyoruz dernek olarak belirlediğimiz ihtiyaç sahibi  ailelerin neye ihtiyaçları varsa onları karşılayarak kendilerine ve ailelere birer iyilik yaparak şehrimizdeki mutlu insanların sayılarının artması için  çalışmaya hazırız." diyerek  vatandaşların kendilerine yardımcı olmasını istedi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları