Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Offroad aracını gelin arabası yaptı

-

İbrahim EMÜL/ OSMANİYE, OSMANİYE'de sınıf öğretmeni Hasan

Offroad aracını gelin arabası yaptı

İbrahim EMÜL/ OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE'de sınıf öğretmeni Hasan Tahsin Ersoy, düğününde Offroad aracını gelin arabası yaptı.


Hasan Tahsin Ersoy, kendisi gibi sınıf öğretmeni olan Hümeyra Kocaoğlu ile evlendi. Aynı zamanda Off Road pilotu olan Hasan Tahsin Ersoy, düğünde gelin arabası olarak da yarışlara katıldığı Offroad aracını tercih etti. Davetlilerin şaşkın bakışları arasında törenin düzenlendiği Osmaniye Öğretmenevi'ne gelen Ersoy, düğünün farklı olması için Off-Road aracını gelin arabası yaptığını söyledi.

Geçen sene Karaçay ­Dereobası mevkiinde birincisi gerçekleştirilen Osmaniye Off­Road yarışlarının da mimarlarından biri olan Hasan Tahsin Ersoy, "Çok mutluyum. Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin. Bir Offroad sporcusu olarak aracımızı da gelin arabası yaptık. Farklı olmasını istedik ve sanırım bu da Osmaniye'de bir ilk oldu" diye konuştu.

'EŞİMLE PİSTLERDE OLACAĞIM'

Eşinin Offoad merakını desteklediğini belirten Hümeyra Kocaoğlu Ersoy ise "Bugün çok mutluyuz. Yüce Mevla herkese bu mutluluğu nasip etsin. Artık Off­road pistlerinde eşimle birlikte boy göstereceğiz" dedi. Düğün sonunda gelin arabası yaptıkları Off­road aracı ile evlerinin yolunu tutan genç çift, balayı tatiline de aynı araçla gittiler.

 

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları