Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




OGC’nin yeni başkanı İsrafil Avcı oldu

-

OSMANİYE Gazeteciler Cemiyeti Derneği'nin (OGC) olağ

OGC’nin yeni başkanı İsrafil Avcı oldu

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE Gazeteciler Cemiyeti Derneği'nin (OGC) olağan genel kurulu yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimler sonunda İsrafil Avcı Başkanlığındaki yönetim kurulu, hazır bulunan üyelerin tamamının oyunu alarak seçildi. Genel kurulda OGC tarihinde de bir ilk gerçekleşerek bayan üye Yönetim Kurulu'nda yer aldı. OGC'nin Hacıosmanlı Mahallesi Akyar Caddesi No 104'deki Sezen Apartmanı Kat:1 No: 2'deki dernek binasında yapılan genel kurula; Derneğin kayıtlı toplam 90 üyesinden 51 üye katıldı. Genel Kurul'un açılışında Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Erkmen açılış konuşmasını yaptı. İki dönem üst üste yönetim kurulu başkanlığı yaptığını ifade eden Başkan Erkmen, "Bu süre içerisinde gerek yönetim kurulu üyelerimiz ile gerekse dernek üyelerimiz ile uyum içerisinde çalıştık. Bizim amacımız; Derneğimizi en iyi şekilde temsil etmek, dernek çıtasını yükseltmek ve üyelerimize de en iyi hizmeti vermek oldu. Bu çalışmalarımızda da Hz. Ömer’in adalet anlayışı içerisinde davrandık ve tüm üyelerimize eşit şekilde adaletli olduğuma inanıyorum. Ben bugüne kadar derneğimiz yönetiminde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca bundan sonra göreve gelecek yönetime de çalışmalarında başarılar diliyorum. Ben şahsen bundan sonra da derneğimizin ve yönetim kurulumuzun her zaman yanında olacağım. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi. Gökhan Erkmen’in konuşmasının ardından İsrafil Avcı tarafından yönetim kurulu adına Başkan Erkmen’e verdiği hizmetlerden dolayı Teşekkür Plaketi verildi.
Konuşmanın ardından Divan oluşumu için öneriler alındı. Divan Başkanlığına Cafer Esendemir, Başkan Yardımcılığına Ali Çakar, Katip Üyeliğe ise Fidan Toprakoğlu Kaya aday olarak önerildiler. Yapılan oylama sonucunda Divan yukarıdaki isimlerden oluştu. Divanın yerini almasının ardından gündem maddelerine geçildi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Yönetim Kurulu Çalışma Raporu Dernek Genel Sekreteri İsrafil Avcı ve Hesap Raporu da Dernek Muhasibi Ali Celal Kaymak tarafından okunduktan sonra oybirliği ile kabul edildi.

Gündem Maddesi gereği; Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Federasyon Kurulu Delegeleri ile Yüksek İstişare kurulu üyelerinin seçimlerine geçildi. Divana verilen İsrafil Avcı Başkanlığındaki liste genel kurula sunuldu. Başka liste olmayınca, genele kurula açık oylama teklifi yapıldı. Genel kurul üyelerinin oy birliği ile oylamasının ardından yapılan açık oylamada divana sunulan liste yine oy birliği ile kabul edildi. Yönetim Kurulu Üyesi olarak yer alan Fidan Toprakoğlu Kaya da OGC tarihinde ilk bayan yönetim kurulu üyesi olarak yer aldı. Divan Başkanı Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, yaptığı konuşmada genel kurulun hayırlı olmasını temenni etti. Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Başkanı Menderes Demir de Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’nin Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nda ve Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu’nda önemli bir yeri olmasına değinerek, “Ben bu nedenle OGC yönetimine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu hem cemiyetimiz için hem de Osmaniye için büyük bir onurdur” şeklinde konuştu.
Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti'nin İsrafil Avcı başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:  Ali Celal Kaymak, Mustafa Bardak, İbrahim Emül, Mehmet Çakmak, Fidan Toprakoğlu Kaya Ve Murat Boz.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları