Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




OKAB Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

-

OSMANİYE Katı Atık Bertaraf ve Altyapı Hizmetleri Mahalli İdareler Birliği (OKAB) olağ

OKAB Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)
OSMANİYE Katı Atık Bertaraf ve Altyapı Hizmetleri Mahalli İdareler Birliği (OKAB) olağan meclis toplantısı, Osmaniye Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Kadir Kara başkanlığında yapıldı. 2015 yılı olağan meclis toplantısında açılış ve yoklamanın ardından 2014 yılı faaliyet ve kesin hesap raporu, 2016 yılı bütçesi oybirliği ile kabul edildi. Meclis toplantısı oylamanın ardından gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.
7 OCAK 2016'DA TESİS HİZMETE GİRİYOR
Başkan Kadir Kara, meclis toplantısında yaptığı konuşmada Katı Atık ve Bertaraf Tesisi ile yine tesissin içerisine yapılan Tıbbi Atık Bertaraf Tesisinin tamamlandığını söyledi. Tesislerin Osmaniye’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94.yıldönümünde hizmete açılacağını ifade eden Başkan Kadir Kara, Osmaniye ilinin tamamının evsel atıkları burada ayrıştırılarak depolanacağını ve aynı zamanda bu atıklardan gübre yapılarak gelir elde edileceğini söyledi.
BAŞKAN KADİR KARA, HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Osmaniye’nin büyük bir yatırım ile beraber, çevreyi, doğayı kirletme sorununa çözüm bulduğunu dile getiren Başkan Kara, “Bu tesisin yapılması için bu dönem ve geçen dönemki tüm belediye başkanlarımıza, İl Özel İdaresine, valilerimize, milletvekillerimize ve ilgili bakanlıklarımıza Osmaniye ili adına teşekkür ederim” dedi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları