Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




OKÜ'de Kişisel Gelişim Zirvesi Düzenlendi

-

OSMANİYE Korkut Ata Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından, Profesyonel Yaşam Ko

OKÜ'de Kişisel Gelişim Zirvesi Düzenlendi

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE Korkut Ata Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından, Profesyonel Yaşam Koçu Ceren Kayalar, CNN TÜRK Spikeri Burak Törün ve eğitmen-yazar Oğuz Aslan'ın katılımıyla Kişisel Gelişim Zirvesi düzenlendi.
Osmaniye'de Kariyer Sokağı sayesinde ilk defa düzenlenen Kişisel Gelişim Zirvesi'nde ilk olarak sahneye CNN TÜRK Spikeri Burak Törün çıktı. Burak Törün, Etkili İletişim ve Özgüven, Zihinsel İmaj ve Karizma Yönetimi başlıklı sunumu gerçekleştirirken sunumunu video görselleri ile destekledi. Öğrencilerin ilgi gösterdiği sunumda Törün, salonu dolduranlarla nefes egzersizi yaparak öğrencilerin etkili iletişimi gerçekleştirmeleri için kendilerine güvenmelerini ve egolarına teslim olmamaları gerektiğini vurguladı.
CNN TÜRK Spikeri Burak Törün'den sonra sahneye çıkan Eğitmen-Yazar Oğuz Aslan, Cv Hazırlama, Mülakat Teknikleri, Kariyer Planlamaları hakkında bilgiler aktarırken, Öfke, Stres Kontrolü ve Zaman Yönetimi eğitimini Profesyonel Yaşam Koçu Ceren Kayalar verdi. OKÜ Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen Kişisel Gelişim Zirvesi'ne katılanlara eğitim sonunda sertifika verildi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları