Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Osmaniye Belediyesi 8.Yaz Spor Okulları Başladı

-

"Sağlıklı ve Eğlenceli Bir Yaz İçin" sloganı ile düzenlenen, Osmaniye Belediyesi Ücretsiz Yaz Spor Okulları'nın bu yıl sekizincisi yapılıyor.

Osmaniye Belediyesi 8.Yaz Spor Okulları Başladı

Osmaniye Belediyesi'nin Sosyal Sorumluluk Projesi olan 7 – 14 yaş arası çocuklarımıza yönelik Yaz Spor Okulları basketbol, futbol, voleybol, su kanosu, okçuluk, çim hokeyi, tırmanma, dart, izcilik, bocce, badminton, branşlarında açıldı. Bu branşlara kayıt olan öğrencilere haftanın 5 günü Osmaniye Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi tarafından görevlendirilen uzman eğitmenler tarafından eğitimler veriliyor.

Belediye tarafından düzenlenen ücretsiz yaz spor okullarına her yıl öğrencilerin ilgisi daha da artıyor. Kurslara katılan öğrenciler yaz tatillerini daha verimli ve faydalı geçiriyor. Yaz spor okullarına katılan öğrenciler velilerine hiçbir maddi külfet getirmiyor. Öğrencilerin kıyafetlerinden servislerine kadar tüm ihtiyaçları Osmaniye Belediyesi tarafından karşılanıyor.

OSMANİYE BELEDİYESİ'NİN YAZ SPOR OKULARINA PROTOKOL ÜYELERİNDEN ZİYARET

Osmaniye Valisi Kerem Al, Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, Garnizon Komutan Vekili Topçu Albay Mehmet Rauf Kocatürk, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri Yaz Spor Okulları açılış programına katılarak öğrencilere başarılar dilediler.

Öğrenciler sahaya gelen Vali Kerem Al'ı "En büyük Vali bizim Vali" sloganları ile karşıladılar. Osmaniye Valisi Kerem Al kendisine tezahürat yapan çocuklara "En güzel çocuklar bizim çocuklarımız" şeklinde cevap vererek şöyle konuştu, "Sevgili çocuklar, sizin yaşlarınızda spor önemlidir. Bunu hayat boyu bir disiplin haline getirmelisiniz. Burada güzel vakit geçirmenizi temenni ediyorum, hepinize başarılar diliyorum"

Öğrenciler sahaya gelen protokol üyelerini "En büyük vali bizim vali, en büyük başkan bizim başkan" sloganları ile karşıladı. Konuşmasına "En güzel çocuklar bizim çocuklarımız." diyerek başlayan Osmaniye Valisi Kerem Al, "Sevgili çocuklar, umarım vaktinizi iyi değerlendiriyorsunuz. Sizin yaşlarda spor önemli. Bunu hayat boyu bir disiplin haline getirmelisiniz. Burada güzel vakitler geçirmenizi diliyorum. Hepinize başarılar diliyorum." Dedi.

Ücretsiz yaz spor okullarına katılan öğrencilere başarılar dileyen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, "Değerli hocalarım, sevgili gençler, belediyemiz tarafından geleneksel olarak 8 yıldır uygulanan yaz spor okullarının değişik branşlarda katılımına katkı sağladığınız için ben de hepinize teşekkür ediyorum. Desteklerinden dolayı Osmaniye Yayha Mazlum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğüne çok teşekkür ederiz" dedi.

Osmaniye Belediyesi 8.Yaz Spor Okullarında, tüm öğrencilere belediye tarafından tişört, şort, şapka ve çorap hediye edilirken, öğrencilere kurs alanlarına güvenle ulaşmalarını sağlamak için servis imkânı da sağlanıyor.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları