Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Osmaniye’de Dostluk Güreş turnuvası

-

OSMANİYE Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğüne Bağlı

Osmaniye’de Dostluk Güreş turnuvası

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)


OSMANİYE Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğüne Bağlı Cevdetiye Sporcu Eğitim Merkezine Antakya'dan gelen genç güreşçilerin sahne aldığı "Dostluk Güreş Turnuvası" düzenlendi. Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğüne Bağlı Cevdetiye Sporcu Eğitim Merkezi Gençlik Spor Kulübü ve Antakya Belediye Gençlik Spor Kulübünün Ortaklaşa Planladığı ikili güreş turnuvası Cevdetiye Sporcu Eğitim Merkezinde yapıldı.
Gerçekleştirilen güreş Turnuvasında gençler, diğer illerde yaşayan güreşçilerle hem ikili ilişkilerini geliştirdi hem de kendilerini deneme fırsatı buldu. 60 sporcunun güreştiği müsabakalar " Minik ve Yıldızlar " kategorisinde yapıldı.
Güreşçilerin minderde ki kıyasıya mücadelesini değerlendiren Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir; Güreşte Türk Sporunun geleceğinin, bugün eğitim merkezlerimizde yetişen çocuklara emanet edileceğini söyledi. Küçük güreşçilerin, eğitim merkezlerinde devlet terbiyesi ve spor kültürü alarak büyüdüğünü ifade eden Demir, sporcuların Devletimizin desteği ile her geçen gün performanslarının üstüne koyarak, Türk milli formasıyla şampiyonalarda yarışacak seviyeye geleceklerine inandığını söyledi.
Yapılan Müsabakaların Ardından duygu ve düşüncelerini belirten Hatay Güreş İl Temsilcisi Naif Soydan ve İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Güreş Antrenörü Eski Milli Güreşçi Ali Arıkoğlu; Gösterilen Misafirperverlikten hoşnut kaldıklarını, Cevdetiye Sporcu Eğitim Merkezini Çok beğendiklerini, kedilerini misafir eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'e teşekkür ettiklerini söylediler.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları