Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Osmaniye'de yılın öğretmeni Halil Sünbül seçildi

-

Cumhurbaşkanlığı Resepsiyonuna katılacak OSMANİYE'nin Toprakkale ilçesi

 Osmaniye'de yılın öğretmeni Halil Sünbül seçildi

Cumhurbaşkanlığı Resepsiyonuna katılacak

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE'nin Toprakkale ilçesi Dağıstan İlkokulu Müdürü Halil Sümbül yılın öğretmeni seçildi. Her yıl Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 'yılın öğretmeni' uygulamasında Halil Sünbül Osmaniye ilini temsilen Cumhurbaşkanlığı Resepsiyonuna ve 24 Kasım Öğretmenler günü kutlamalarına katılacak. Bir çok başarılı proje yürüten Halil Sünbül'ün 2015 Yılında yapmış olduğu TÜBİTAK  projesi kabul edilen  25 proje arasında 6'ıncı olmuştu.
Milli Eğitim Bakanlığı, Osmaniye'den gönderilen beş kişinin dosyası içerisinden, şuan Dağıstan İlkokulu Müdürlüğü görevini yürüten Halil Sünbül'ü 'yılın öğretmeni' seçti. Mesleki davranışlar ve eğitim öğretim başarısı, öğrencilerin gelişimine yönelik çalışmalar, öğretmenin kendisini yetiştirme ve yenileme başarısı, temsil yeteneği değerlendirme konuları içerisinde yer aldığı belirtildi. Her ilden 1 kişinin seçildiği yılın öğretmenleri önümüzdeki hafta Ankara'da kutlamalara katılacak.
Kutlamalar çerçevesinde her ili temsilen gelen 81 öğretmen Milli Eğitim Bakanı, TBMM Başkanı, Başbakan ve Cumhurbaşkanının vereceği resepsiyonlara ve çeşitli etkinliklere katılacak.
Osmaniye'de yılın öğretmeni seçimi için Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yılın Haziran ayında tüm kurum ve okullara gönderilen yazının ardından aday öğretmenlerin başvuruları Eylül ayında Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gönderilmiş ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde oluşturulan komisyon tarafından aday öğretmenlerin dosyaları incelenerek, belirlenen beş kişinin adı Milli Eğitim Bakanlığı'na gönderilmişti.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları