Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Osmaniye’den Bayırbucak Türkmenlerine 4. yardım TIR’ı gönderildi

-

OSMANİYE İHH Derneği, Suriye’de yaşanan zulme sessiz kalmayarak ihtiyaç sahiplerine yardımlarını ulaştırmaya devam edi

Osmaniye’den Bayırbucak Türkmenlerine 4. yardım TIR’ı gönderildi

OSMANİYE İHH Derneği, Suriye’de yaşanan zulme sessiz kalmayarak ihtiyaç sahiplerine yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda son üç ay içerisinde 4. yardım TIR’ı da Suriye’ye gönderildi.

Osmaniye İHH Dernek Başkanı Nadir Sarıcan, “Amacımız ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırmak. Dernek olarak hamdolsun dördüncü yardım Tır’ını gönderiyoruz. Geçen hafta 25 ton su göndermiştik, bu yardım Tır’ında ise yaklaşık 50 bin lira değerinde  gıda maddesi,giyim ve ayakkabıdan oluşan yardımlar var. Suriye’de savaş varken bizlerin burada rahat uyuması mümkün değil. Hayra vesile olan hayır yapmış gibidir düsturuyla yardımseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak mutluluk verici” dedi.
Sarıcan, “Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bundan sonra ki hedeflerimiz arasında üç adet su kuyusu, elli katarakt ameliyatı, Açe yetim projesi kapsamında bin 650 euroluk bir kampanya ve Osmaniye’de şuanda sayısı iki yüz altmış olan yetim sayımızı üç yüz ona çıkarmak”  ifadelerini kullandı.
Dualar eşliğinde Suriye’ye gönderilen yardım tırı törenine İl Milli Eğitim Şube Müdürü Saffet Sarıdağ, SGK İl Müdür Yardımcısı Tahir Tekmen,  İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Ekrem Boran,  Ak Parti İl Sosyal Politikalar Başkanı Berna Banu Başlamışlı’nın yanı sıra Osmaniye İHH Derneği yönetim kurulu üyeleri, Gültekin Yılmaz,  Abdulhadin Ekinci, Ali Uzunçayır, Serhat Bulut, Hasan Kazgı, Çiğdem Özdemirler ve Ulviye Kazgı katıldı.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları