Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Osmaniye'den, Sur'daki Askerlere 'Anne Yemeği'

-

Osmaniyeli bir grup kadın, Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK terör örgütüyle mü

Osmaniye'den, Sur'daki Askerlere 'Anne Yemeği'

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

Osmaniyeli bir grup kadın, Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK terör örgütüyle mücadele eden askerler için 'Anne yemeğini özlemişlerdir' diyerek evlerinde çeşit çeşit yemekler hazırladı. Yemekler, annelerin duygularını dile getiren mektupların da bulunduğu kolilerle Sur'a gönderildi.

Osmaniyeli annelerin kendi çocuklarına yapar gibi, ilçeyi teröristlerden temizlemek için operasyon yapan askerler için elleriyle hazırladıkları yemekler paketlenerek bir araçla Sur'a gönderildi. Kolilerde Zemzem suyundan bayram kömbesine kadar çeşitli ev yemekleri ve gıda maddeleri yer aldı.

'DUALARIMIZI DA EKLEDİK'

Anneler adına konuşan Selma Yücel, devletin Sur'da görev yapan askerlerin yiyecek içeceklerini karşıladığını bildiklerini belirterek şunları söyledi:

"Bizim buradaki amacımız, Mehmetçiğimizin anne yemeğine duydukları özlemi bir nebze olsun gidermek. Şifa olsun afiyet olsun onlara. Annelerine babalarına, kardeşlerine ve tüm sevdiklerine biran önce sağ salim kavuşsunlar diye dualarımızı da ekleyerek bu yemekleri hazırladık. Anne eli ile yapılan bu yemeklerin yanına birer mektup koyduk. Mektupları yine her annelerimiz ayrı ayrı kaleme alıp duygularını anlattılar.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları