Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Osmaniye İHH dan yetimler için Karne Şenliği

-

OSMANİYE İHH Derneği tarafından yetimler ve ailelerine yönelik "Karne Şenliği" düzenledi. Her fırsatta yetim çocukların

 Osmaniye İHH dan yetimler için Karne Şenliği

OSMANİYE İHH Derneği tarafından yetimler ve ailelerine yönelik "Karne Şenliği" düzenledi. Her fırsatta yetim çocukların yardımına koşan İHH Osmaniye Derneği üçüncüsünü düzenlediği “Karne Şenliği” programıyla bir kez daha yetimlerin yüzünü güldürdü.
Dernek Başkanı Nadir Sarıcan, "Göreve geldiğimiz günden bu güne yetim tespit çalışmaları yaparak ihtiyaç sahibi yetimlerimiz buluyoruz. Onların bir tebessümü bizim için dünyalara değer. Bu sebeple yetimler üzerine derneğimizde bir de birim oluşturduk. Yetim birimimiz kısa sürede ciddi çalışmalar yaptı. Malumunuz yetim tespiti yapmak kadar onların ihtiyaçlarını da temin etmek önemli. Bu yıl karne şenliklerinin üçüncüsünü düzenledik. İstedik ki çocuklarımız mutlu olsunlar, tebessüm etsinler. Kent müzesine götürdük orada Osmaniye tarihi ile ilgili bilgi sahibi oldular. Masal parkı ziyaret ettik. Orada da ünlü masal kahramanlarını tanıma fırsatı buldular. Valiliğin Karaçay üzerine yaptırdığı mesire alanını gezerek yorgunluklarını attılar. Daha sonra onlarla yemek ikramında bulunduk, gülümsemelerine şahit olduk bu da bizi oldukça mutlu ediyor. Buradan bir kez daha derneğimize sahip çıkan, yardımlarını esirgemeyen maddi ve manevi destek olan tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum." dedi.
Sarıcan, "Dernek olarak şeffaflık bizim için önemli bu nedenle derneğimize bağış olarak giren her şeyi kayıt altına alıyoruz. Her harcamamızı özenle yapıyoruz. Bir çok proje aynı dönemde faaliyette olabiliyor. Bu konuda arkadaşlarımız çok hassas davranarak hangi proje için bağış gelmişse o bağış o projede harcanıyor gelen bağışları birbirine karıştırmayarak hassas davranıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları